Rengeteg várakozás, szemétbeszéd és hype után aa Floyd Mayweather vs. Logan Paul meccs éjszakájavégre megérkezett.

Ahogyan azt sokan várták, Floyd Mayweather volt a győztes, de nem úgy jött ki a kiütés, ahogy azt egyesek remélték. Ehelyett Logan Paul mind a nyolc kört kibírta egy bokszlegenda ellen.

Igaz, ez egykiállítás az ugrásból, ezért érdemes ezt mindig észben tartani.

A pár, Logan bátyjával, Jake-kel együtt az elmúlt pár hónapban össze-vissza pofáztak a felépítés során. Míg Mayweather vitathatatlanul a valaha volt egyik legnagyobb bokszoló, Logan Paul volt a méretelőny a kiállításon.

A küzdelem meglehetősen lassan indult, mivel a pár érezte egymást. Mayweather határozottan a konzervatívabb volt a kettő közül, Logan Paul sokkal több ütést dobott. A YouTuber az első kör vége felé megkapta az első találati hullámot is. Ennek ellenére a forduló legjobb kapcsolata.

A második kör még kevésbé volt eseménydús, mert Mayweather megpróbálta megviselni nagyobb ellenfelét. Úgy tűnt, hogy működik, mivel a YouTuber és a bokszoló a második kör után egy kicsit összeszorult.

A negyedik menetben kissé kibontakozott a küzdelem, mivel mindkét versenyző összeért néhány dobással. Itt azonban kiderült, hogy Paulnak kifogy a benzine. Mayweather viszont igyekezett fokozni az intenzitást.

Az ötödik és a hatodik körben Paul elsősorban Floydot akasztotta, míg utóbbi az esélyeit kereste. A hetedik küzdelemben nagyjából csak Mayweather hozott valódi sértést.

Alapított Dan Rafael bokszriporter Floydnak tulajdonította a győzelmeket a harmadik és a nyolcadik kör közötti mérkőzésen, míg Paul nyerte az első kettőt.

További eredmények a Floyd Mayweather vs. Logan Paul Fight játékból

A cím szerinti Floyd Mayweather vs. Logan Paul meccsen kívül egy majdnem teljes kártya is volt mellé.

Az este az NFL egykori sztárjával, Chad Johnsonnal indult, aki az egykori MMA-harcos Brian Maxwell-lel mérkőzött meg. Johnson nagyon jól tartotta magát, de könnyen az egész éjszaka egyik fénypontja az volt, amikor letette Johnsont a földre.

Akárcsak a Floyd Mayweather vs. Logan Paul meccs, ez is egy kiállítás volt, így nem volt megfelelő győztes.

Ezt követően két profi ökölvívó, Luis Arias és Jarrett Hurd mérkőzött meg. Arias a küzdelem nagy részében fölényben volt, és végül megosztott döntéssel aratott győzelmet egy erős jobbhorog után a vége felé.

A főverseny előtt Badou Jack és Devin Colinal mérkőzött egymással. Azok számára, akik nem tudták, Colinal az utolsó pillanatban helyettesítette Jean Pascalt, aki tiltott anyagokra pozitív lett.

Ez mindig is nehéz volt Colinalnak, és bizony Jack a negyedik menetben kiütötte a gyors győzelemért.

Szerkesztő Választása