A Sons of Anarchy korának egyik legnagyobb műsora volt. A műsor hét évadon keresztül virágzott az FX-en. A főszerepet az ikonikus színész, Charlie Hunnam játszotta végig. A Hunnam népszerű név lett ezen a műsoron. Most azonban Hunnam 41 éves, és már egy ideje színész. Ezzel sok cucca van.

Egy új interjúban a AP , Hunnam azt mondta a kiadványnak, 41 éves vagyok, és túl sok dolgom van. Helyzetének leírására használja a mulatságosan, halkabban kifejezést. Vicces, mert új filmes szerepében egy olyan embert alakít, aki ennek pont az ellenkezőjét csinálja.

Hunnam hét évig szerepelt a Sons of Anarchyban Jax Teller szerepében.

Charlie Hunnam a Sons of Anarchy című filmben

Hunnam sokat nőtt fel az FX drámán. Kurt Sutter programja Jex Teller néven híressé tette őt a szakmában. Ő mondta Emberek , Nos, őszintén szólva, ez egy karriert adott nekem. Folytatta: És lehetővé tette számomra, hogy bízzam abban, hogy képes leszek a [színészi] életre szóló karrierre.

Ma is megy. Ez egy olyan szerep volt, amely megnyugtatta, hogy a színészet olyasvalami, amiben kiváló, és amit hosszú távon is tud. Hozzátette: azt hiszem, a Sons of Anarchy-ba eléggé sikertelen színészként mentem bele a képességeimet tekintve. A harmincas évei elején járt ekkor. Még mindig tanulta és csiszolta mesterségét. Hunnam folytatta: én nem tartozom ezek közé az emberek közé, akik óriási és veleszületett tehetségesek születtek. Valóban fejlesztenem kellett egy készségkészletet.

Dolgoznia kellett rajta. Hunnam hozzátette: És ahol sokat műveltem ebből a készségemből, az az volt, hogy dolgozni mentem, és napi 10 oldalt forgattam a Sons of Anarchy-n hét éven keresztül. Folytatta, úgy érzem, hogy ezek voltak az egyetemi éveim. Hunnam a műsorban csiszolhatta mesterségét. Hét éven keresztül ismételten tudott részt venni az FX-drámában, olyan rendkívül tehetséges színészekkel körülvéve, mint Ron Perlman.

Ennek ellenére Hunnam beszélt a múltban Jax Teller karakterének eljátszásáról. Mindent beleadott ebbe a szerepbe. Emiatt nem valószínű, hogy a sztárszínész valaha is hordja újra a SAMCRO árut. Jax Teller története tragikus. Teller azzal kezdi, hogy meg akarja változtatni a SAMCRO-t. A naplót az apjától találja meg, és más utat szeretne a klub számára. Jax azt akarja, hogy a dolgok másként alakuljanak. Ehelyett állandóan veszteség és erőszak veszi körül. Tragikus karakter volt a program végéig.

A Sons of Anarchy című filmet megnézheted a Hulu-n.

Szerkesztő Választása