Többtől Yellowstone spinoffok külön sztárvállalkozásokhoz, itt minden Taylor Sheridan jelenleg a televízió számára készül.

Ha egy szót sem ejtettek ma a tévé legtermékenyebb alkotójára, akkor az lusta . Az 52 éves Taylor Sheridan hatalmas televíziós birodalmat hozott létre első számú műsorának vad sikerének köszönhetően. Yellowstone az első előzmény, 1883 , nagy utat járt be bankképességének megszilárdításában kívül a Kevin Costner juggernaut is, ahogy tette Kingstown polgármestere és Tulsa király . Mindez a siker egy olyan világot hozott létre, amelyben Harrison Ford a következőben pedig Helen Mirren a főszerepben Yellowstone előzmény, 1923 .

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Jelenleg Sheridan több mint tíz projektet készít, ír, készít vagy irányít. „Érdekes időszakot élünk a forgatókönyves drámák terén a tévében, mert mindenki megpróbálja megtalálni ezt az új módot a történetmesélésre” – mondta Sheridan. Paramount+ egy promóciós videóban, amely a streamerrel végzett munkájára fókuszál, amely munkáinak többségét tartalmazza.Célja minden projekttel az lett, hogy kiemelje „az amerikai tapasztalat egy elfeledett részét”. Yellowstone konglomerátum élen jár. Éppen ezért a termékeny alkotónak négy Yellowstone spinoffok készülőben. Az alábbiakban mindegyikre kitérünk, majd a Sheridan jelenleg fejlesztés alatt álló többi projektje következik.

14 epizód a ' Yellowstone '5. évad

Kelly Reilly mint Beth Dutton, Kevin Costner mint John Dutton a Yellowstone 5. évad 5. részében. (Fotó forrása: Paramount Network Press)

Nem csak az Yellowstone 5. évad továbbra is megdönti a kábeltelevíziós rekordokat, de ez is szörnyű, 14 epizódból áll. A sorozat eddigi leghosszabb része, az 5. évad első fele a 8. résszel zárul.

Tate Dutton színész Brecken Merrill nemrég a Tianitynak nyilatkozott hogy a szereplők még nem látták a forgatókönyveket, nemhogy az 5. évad második felét forgatták le. Kétségtelen tehát, hogy Sheridan még mindig keményen dolgozik legnépszerűbb sorozatán. Utána egy 6. évad már semmi gond.

2 évszak 1923 Szereplők: Helen Mirren és Harrison Ford

Az „1923”, a Dutton Family Origin Story következő része december 18-án, vasárnap debütál az Egyesült Államokban és Kanadában. A főszerepben az Oscar®-díjas Helen Mirren és az Oscar®-jelölt Harrison Ford szerepel. (A fotó a Paramount Plus Press jóvoltából)

A Paramount+ elérése 2022. december 18-án, 1923 megörökíti a Duttonok „küzdelmét a történelmi szárazság, a törvénytelenségek és tilalmak túléléséért, valamint a marhalopások járványáért”; mindannyian Montana nagy depressziójának felhője alatt küzdöttek, amely csaknem egy évtizeddel megelőzte a nemzetet.”

Filmikonok főszereplésével Harrison Ford és Helen Mirren , az első évad 8 epizódból áll majd. Ez a történet azonban annyira nagyszerű, hogy Taylor Sheridan úgy döntött, hogy két évados ívben folytatja. 1923 A 2. évad is 8 részes lesz .

'Yellowstone' előzmény' 1883: A Bass Reeves-történet 'A főszerepben David Oyelowo

Balra: David Oyelowo színész a Paramount Upfrontnál, 2022 (ViacomCBS Press Gallery). Jobbra: Marshall Bass Reeves amerikai helyettes (1838-1910) (The Western History Collections at the University of Oklahoma Library)

Az egyik leglenyűgözőbb projekt ezen a listán, 1883: A Bass Reeves-történet címszereplőjének valós történetét fogja megörökíteni, egy újabb történelmi alakot hozva Sheridan történetébe Yellowstone előzményei. Ünnepelt színész David Oyelowo életet ad Reevesnek, az egykori rabszolgának, aki a 19. században az Egyesült Államok marsallhelyettesévé emelkedett.

Lenyűgözően, Yellowstone a sajátja Cole Hauser nemrég felfedte hogy ő is szerepel a főszerepben (vagy legalábbis a főszerepben) ebben a folytatásában 1883 története. Nincs megerősítve, de reméljük, hogy visszajön 1883 Lamonica Garrett mint Thomas , is.

A '40-es és '60-as években játszódó „Yellowstone” előzmények

Taylor Sheridan Travis szerepében a Yellowstone 4. évadban. (Fotó: Paramount Network Press)

Az év elején Taylor Sheridan és a Paramount is nem egy, hanem még kettőre utalt Yellowstone előzmény sorozat. Ha 1923 sikeres (és Harrison Forddal és Helen Mirrennel az élen lesz), a depresszió-korszak előzménye a 40-es és 60-as évek folytatásainak is átadja a helyét.

Azonban semmi sincs kőbe vésve. De Sheridan úgy szerepel, hogy „gondolkodik” ez a két időszak korlátozott sorozatokra vonatkozik. Mindkettő magában foglalná a Dutton család küzdelmét, hogy „kitartson a tanyán az 1940-es és az 1960-as években”. Ezekben a történetekben a legvalószínűbb szereplők lennének 1923 Jack Dutton és későbbi fia, John Dutton II , Kevin Costner John Dutton III.

'Yellowstone' Spinoff' 6666 'A főszerepben Jefferson White

Jefferson White mint Jimmy Hurdstrom a Yellowstone 4. évadban. (Fotó: Paramount Network Press)

Jelenleg bizonytalanságban van, a 6666 az egyetlen modern Yellowstone spinoff Taylor Sheridan bejelentette. Tavaly, A Hollywood Reporter Walker Ryan Binghamjét és Jimmy Jefferson White-ját is idézte csillag be 6666 . Azóta azonban keveset hallottunk semmit.

Tekintettel Sheridan környékbeli származására, és arra a tényre, hogy ma már ő a texasi 6666-os Ranch tulajdonosa, ez már adottnak tűnt, amikor bejelentették. A White főszereplésével készült járművön azonban nulla frissítés vezetett a legtöbbhez Yellowstone a rajongók elfelejtik, hogy az asztalon van.

' Tulsa király 'A főszerepben Sylvester Stallone

Sylvester Stallone, mint Dwight Manfredi a Paramount+ eredeti sorozatában, a TULSA KING-ben. Fotó Kr.: Frank Ockenfels/Paramount+. © 2022 Viacom International Inc. Minden jog fenntartva.

Nemrég zöldellt a 2. évadban , Tulsa király közvetlenül adták ki Sylvester Stallone írta Sheridan. A műsor első évada is nagy sikert aratott, a szimulcast kábel premier 2022 rekordok beállítása ahogy milliók hangolódtak rá, hogy megnézzék a Sziklás ikon ad életet a „hal a vízből” maffia capo Dwight „The General” Manfredinek.

Röviden, Stallone első főszereplése a tévében (és a maffiakapu) egy újabb sikert aratott Sheridan számára, aki az Oscar-díjra jelölt és Emmy-díjas Terence Winter mellett executive producerként is dolgozik. A szopránok, A Wall Street farkasa ), aki showrunnerként és íróként is szolgál.

' Kingstown polgármestere A főszerepben Jeremy Renner

A képen: Jeremy Renner a Paramount+ sorozat Mike-jaként, KINGSTOWN polgármestere. Fotó: Marni Grossman/ViacomCBS ©2021 MTV Entertainment Group, Inc. Minden jog fenntartva.

Tól től Yellowstone társalkotó és Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan és Hugh Dillon, Kingstown polgármestere követi a McLusky családot, „hatalombrókerek Kingstownban, Mich-ben”, Jeremy Rennerrel az élen Mike McLuskyként.

„A rendszerszintű rasszizmus, a korrupció és az egyenlőtlenség témáival foglalkozó sorozat éles pillantást vet arra, hogyan próbálnak rendet és igazságot teremteni egy olyan városban, ahol egyik sem létezik” – idézi a Paramount+ másik sikerüket Sheridan ötletkönyvéből. Jelenleg a 2. évad készül. A Paramount=+ nemrég debütált 2023. január 15-én, vasárnap kizárólag a streaming szolgáltatásukon az Egyesült Államokban és Kanadában.

'Oroszlán' Zoe Saldana főszereplésével

oroszlán-itt-minden-tudunk-a-Yellowstone-alkotók-közelgő műsor

Az egyik következő Sheridan-projekt, amely képernyőre kerül, a Lioness lesz, egy tényeken alapuló drámasorozat, amelynek gyártása már messze van. két ügynökről egy amerikai titkos női operatív programban. Zoe Saldana Joe lesz a főszerep, a show egyik amerikai ügynöke egy kizárólag nőkből álló operatív programban.

Nicole Kidman producerként is kapcsolódik, és többszörös Yellowstone sorozat sztárjai is csatlakoznak Sheridan műsorához. Dave Annable (Lee Dutton, Yellowstone ), LaMonica Garret (Thomas, 1883 ), és James Jordan (mindkettő 1883 és Yellowstone ) jelenleg forgatják a sorozatot.

A „Land Man” Billy Bob Thornton főszereplésével

(Fotó: Greg Doherty/Getty Images – Wynn Las Vegas)

A szinopszis szerint: „Nyugat-Texas közmondásos fellendülési városaiban játszódik, Land Man egy mai mese az olajfúrótornyok világában való szerencsekeresésről. A sorozat egy emeleti/alsó emeleti történet durva nyakúakról és vadmacska milliárdosokról, akik akkora fellendülést szítanak, hogy átformálja éghajlatunkat, gazdaságunkat és geopolitikánkat.”

A Land Man azonos témájú podcastja alapján Billy Bob Thornton a helyén, mint a vezető. Ezen és a cselekményen kívül azonban alig tudunk mást. Egy másik mese Sheridan játékkönyvéből, a dráma még nem jelentette be a forgatás kezdő dátumát vagy a további szereplőket. Thornton és Sheridan korábban együtt dolgoztak 1883 .

„The Last Cowboy” a Country Music Television-ban

Taylor Sheridan a Yellowstone 4. évad forgatásán. (Fotó: Paramount Network Press)

A harmadik évad rodeózásakor Taylor Sheridan továbbra is a Country Music Television The Last Cowboy című valóságsorozatának ügyvezető producere. egy „ belül nézd meg a cowboyok és a cowgirls életét ”, a műsor a lótartásra és a tenyésztési világra fókuszál, amelyben Sheridan nőtt fel – és napjainkban is jellemző.

(TBA) „Majdnem”

Egyszer filmként hirdették meg, Gyors most várhatóan egy újabb Paramount+ sorozat lesz a Sheridantól. Kezdetben Chris Pratt a film megtestesülésének főszereplője volt még 2018-ban. A projekt azóta elcsendesedett, azonban csak Az IMDB folytatási oldala a projekt támogatása a nyilvánosság előtt.

Ha visszavesznek, Gyors az amerikai különleges erők egykori tisztjére fog összpontosítani, akit a Kábítószer-ellenőrzési Ügynökség toborzott, hogy legyőzze a CIA által védett drogdílereket. Ez egy olyan projekt, amelyet Sheridan írt egykor, de nem vagyunk biztosak abban, hogy még mindig benne van-e.

Hogy szól ez egy listához? Mint mindig, maradjon velünk a Tianity-n, hogy megtudja Taylor Sheridan és az ő legújabb híreit egyre növekvő Yellowstone Univerzum .

Szerkesztő Választása