Hamarosan közeledik a Halloween, az ünnepi filmszezon itt van, így nem akarod lemaradni az idei Ez a nagy tök, Charlie Brown .

A népszerű halloweeni kiadás aünnep Charlie Brown filmsorozatkésőbb este kerül adásba. ez vanvisszatérve a tévéhezmiután tavaly csak a streaming szolgáltatásokban voltam. A film évtizedek óta az ünnepi szezon kedvence.

A cselekmény Linus körül forog, aki megpróbálja meggyőzni a többieket Földimogyoró legénység egy nagy tökről. Szerinte a hatalmas tök minden gyereket megajándékoz, ha tökfoltban maradnak Halloween éjszakáján. Természetesen a legtöbb barátjuk figyelmen kívül hagyja Linust, és inkább a trükközés mellett dönt.A Halloween-különlegesség egy híres jelenetet is tartalmaz, amelyben Snoopy az egyik tipikus álmodozása. Snoopy látható benneElső Világháborúrepülési felszerelést, amint megpróbálja lelőni a Nagy bárót, miközben a kutyaháza tetején repül. Ez csak egy a sok nagyszerű jelenet közül a klasszikus ünnepi funkcióban.

Ez a nagy tök, Charlie Brown gyorsan ünnepi nézegetési hagyománnyá vált, amikorCBSElőször 1966. október 27-én adták le. A következő 34 évben a rajongók minden Halloweenkor a CBS-en hallgatták a TV-különlegességet. 2000-ben,ABCátvette az összes adás jogát Földimogyoró különlegességek. Azonban 20 évvel később a Charlie Brown különlegességei ismét hálózatot váltottak. 2020-ban,Apple TV+bejelentette, hogy megvásárolták a jogokat Földimogyoró könyvtárat, és azt is elárulta, hogy újakat fognak létrehozni Földimogyoró műsorokat is.

https://youtu.be/TRGkEDADmRU A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: It's The Great Pumpkin Charlie Brown – Csak bevezető (https://youtu.be/TRGkEDADmRU)

A „Charlie Brown” akciós slágerek a streaming szolgáltatásokban, visszatérés a tévéhez

Tavaly néhány rajongó a Földimogyoró ünnepi különlegességek nehezen nézték meg a filmeket. Valójában, mivel a televíziós jogokról szóló megállapodás csak az év végén ment végbe, Ez a nagy tök, Charlie Brown 2020-ban nem adták le a tévében. Több mint 50 év után ez volt az első alkalom, hogy a különfilmet nem lehetett látni a televízióban. Szerencsére az Apple TV+ alkut kötöttPBShogy idén ez ne legyen így.

Most háromféleképpen nézheti meg Ez a nagy tök, Charlie Brown . A szeretett ünnepi különlegesség ma este megtekinthető a PBS és a PBS Kids állomásain. Emellett az Apple TV+ előfizetői streamelhetik a különlegességet, vagy a rajongók megvásárolhatják a film fizikai másolatait, hogy otthon is megnézhessék.

A Halloween-különlegesség ma este, október 24-én, 19:30-kor kerül adásba. ET/PT a PBS-en és a PBS Kids-en. De mivel az Apple TV+ birtokolja a streaming jogokat, a különleges ajánlatok nem lesznek elérhetők a PBS streaming szolgáltatásokon. Csak az Apple TV+ előfizetéssel rendelkezők férhetnek hozzá a streaminghez.

A rajongóknak lehetőségük van a régi iskola fizikai másolatának megvásárlására is Ez a nagy tök, Charlie Brown az év bármely szakában. Széles körben elérhető Blu-ray-n, DVD-n, és 2017 októberében a stúdió a különlegesség 4K UHD-s változatával is kijött. Ugyanez vonatkozik Charlie Brown hálaadás, Charlie Brown karácsony , és egyéb Földimogyoró különlegességek.

Szerkesztő Választása