Eric Churchtovábbra is a country zene egyik legjobb sztárja, és legutóbbi 16 dalból álló keveréke a 2022-es ACM-díjak bizonyította ezt a hírnevét. Eric Church azonban még több dicséretet kapott az övéi között Gather Again Tour fellépés Missouriban ezen a hétvégén, miután számos Nelly-dal feldolgozásában mutatta be a sikerét, beleértve a Ride Wit Me-t és a Country Grammar-t.

A rajongók izgalmára Eric Church nyitotta meg a St. Louis-i koncertet az akusztikus Mistress Named Music egyvelegével. És mint tudjuk, a sokszínű sztár a Brooks & Dunn Neon Moon slágerétől kezdve a Queen ikonikus Bohemian Rhapsody-jáig minden feldolgozást előadott. Tehát bármi következett, azt nem lehetett előre látni.

Ezen a hétvégén azonban a vidéki művész eltöltött egy pillanatot a déli városban, hogy tisztelegjen néhány ikonikus előadója előtt, jobban hajolva a hip-hop és a rap hatásaira. Figyelmeztette a rajongókat, megelőzve Nelly-címlapjait, hogy szemtanúi lehetnek egy módosított vonatbalesetnek.

Természetesen viccelt. Nem vagyok benne biztos, hogy létezik olyan Eric Church dal, amely ne szólna jól.

Ettől függetlenül Eminem Lose Yourself című, a Doobie Brothers Black Water című darabját, majd Sheryl Crow The First Cut is the Deepest című darabját egyedi előadásba kezdte. Mielőtt azonban Eric Church beugrott volna a Nelly címlapjába, figyelmeztette a tömeget, hogy itt megy le a sínekről.

Közvetlenül ezután sebességet váltott Nelly Ride Wit Me és Country Grammar című művére, majd visszatért a Mistress Named Musichoz.

Bár semmi sem hasonlítható egy élő Eric Church-előadáshoz, az Outsidersnek érdemes megnéznie az alábbi egyedi szettet.

https://youtu.be/Pbz-ZhMYYXc A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Eric Church 22. 03. 12. Gyűlj össze újra St Louisban – Intro (Lunatic Fringe) és Mistress Named Music Medley (https://youtu.be/Pbz-ZhMYYXc)

Eric Church „Egy pokol éjszakája” lesz Minneapolisban

Bár a rajongók egyértelműen élvezték Eric Church egyedülálló St. Louis-i fellépését a hétvégén, az északabbra lévő rajongóknak biztosan pokolian jó éjszakájuk lesz idén júniusban, amikor a Chief a minnesotai Minneapolisba indul.

A hónap elején Eric Church bejelentette, hogy közepette Gather Again Tour , észak felé tart a csúcspontja felé One Hell of a Night koncert . Az este minden bizonnyal emlékezetes marad a rajongók és Eric Church számára egyaránt, hiszen az előadás a második főszereplő stadionshow-ja. Továbbá a megasztár mellett a Wasted On You énekesét is láthatják a rajongókMorgan Wallenfeltörekvő Flower Shops énekese mellettERNESTelőadás közben.

A jegyek iránt érdeklődő kívülállók számára a country zenével teli este a város US Bank Stadionjában kerül megrendezésre június 11-én. A jegyek értékesítése pénteken indult, és a helyek biztosan gyorsan betelnek.

Az izgalmas éjszakáról Church közösségi médiáján keresztül érkeztek hírek, a sztár posztjában pedig saját és Morgan Wallen fotói is egymás mellett szerepeltek a poszton belül.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy bejegyzés, amelyet Eric Church (@ericchurchmusic) osztott meg

Szerkesztő Választása