Ellen DeGeneres slágeres nappali talk-show-jának régi rajongóinak szíve fájt, miután megtudták, hogy korábbi DJ-je és producere, Stephen „Twitch” Boss elhunyt szerdán. A tisztviselők egyelőre úgy vélik, hogy Twitch egy ön okozta lövés következtében halt meg. Órákkal azután, hogy halála a címlapok közé került, maga Ellen DeGeneres beszélt volt kollégája elhunytáról.

„Szívem van” – írta a tévés személyiség egy szívhez szóló Twitter-bejegyzésében. „Ő volt a családom, és teljes szívemből szerettem.”

Gyászosan hozzátette: „A boszorkány tiszta szeretet és fény volt… hiányozni fog. Kérjük, küldje szeretetét és támogatását Allisonnak és gyönyörű gyermekeinek – Weslie-nek, Maddoxnak és Zaiának.”

Ellen DeGeneres követői a bejegyzését követő megjegyzésekben osztották meg szeretetüket és támogatásukat, valamint saját elismeréseiket.

Az egyik rajongó a Twitteren ezt írta: „Ez a legszomorúbb hír. Nem hittem el, amikor először olvastam… olyan sok szeretetet küldök mindenkinek, aki ismerte. Nem tudom elképzelni azt a veszteséget, amit a gyönyörű családja érez.”

A második hozzátette: „Szívszorító. Részvétem mindazoknak, akik ismerték és szerették a tWitch-et.”

Az New York Daily News jelenti, Boss csatlakozott Ellen DeGeneres Show 2014-ben DJ-ként. 2020-ban executive producer lett. Boss Ellen DeGeneres mellett maradt a nappali talk show-ban egészen a múlt májusi befejezéséig.

Stephen 'Twitch' Boss felesége megerősítette Ellen DeGegeneres egykori DJ-jének halálát

Nem sokkal azután, hogy Twitch halálhíre megjelent, felesége, Allison Holker közleményben erősítette meg a hírt. Nyilatkozatában Holker családjuk gerincének nevezte a néhai DJ-t és tévéproducert.

„A legnehezebb szívvel kell megosztanom, hogy a férjem, Stephen elhagyott minket” – mondta a 34 éves özvegy. „Steph minden szobát kivilágított, ahová belépett. Mindenekelőtt a családot, a barátokat és a közösséget értékelte, és a szeretettel és fénnyel való vezetés volt számára minden. Ő volt a családunk gerince, a legjobb férj és apa, és inspirációt adott rajongóinak.”

Holker továbbra is a Boss által hátrahagyott pozitív hatásról és a halálát követő örökségről beszélt.

„Alámondás lenne azt mondani, hogy hagyott egy örökséget – folytatta –, és pozitív hatása továbbra is érezhető lesz. Biztos vagyok benne, hogy nem telik el nap, hogy ne tisztelnénk az emlékét. Magánéletet kérünk ez idő alatt magamnak és különösen három gyermekünknek.”

Tekintettel arra, hogy Holker és Boss is táncosok voltak, és a So You Think You Can Dance forgatásán találkoztak először, a háromgyermekes anyuka szívszorítóan így zárta kijelentését: „Stephen, szeretünk, hiányzol nekünk, és mindig az utolsót fogom megmenteni. táncolni neked.'

Szerkesztő Választása