Képzelj el lelki szemeidben egy filmsztárt, aki egy széken ül, tévét nézMindenki a családbankészlet. Megvan? Jó. Soha nem történt meg.

Az igazság az, hogy a műsor készítője, Norman Lear fontolóra vette, hogy Mickey Rooney játssza a nagyképű Archie Bunkert a CBS-vígjátékában. Egy 2017-es interjúban Lear arról beszélt, hogy telefonbeszélgetést folytatott magával Rooney-val.

Meg kell jegyezni, hogy Rooney egészen addig a pontig karriert futott be. Számos filmet forgatott Judy Garlanddal Andy Hardy szerepében, de gyereksztárként is feltűnt a filmiparban.Rooney odafigyelt Learnek az „All in the Family” szerepre

Tehát Rooney nem volt senki, amikor Lear megkereste a Bunker eljátszásával kapcsolatban.

New Yorkban arra gondoltam, mielőtt kijöttem ide (Los Angelesbe) és találkoztam Carrollal (O'Connor), Mickey Rooney-ra gondoltam, aki játssza a szerepet. – mondta Lear egy interjúban . Ismertem a menedzserét. (De) Soha nem találkoztam Mickey Rooney-val. Felhívtam a menedzserét, és azt mondta: „Nos, Mickey az irodában van, történetesen az irodában van. Miért nem beszélsz vele?

Ó, fiú, Lear végül magával Rooney-val csevegött. Lear mesélje el, miről szól a beszélgetésMindenki a családbanlement.

A csevegés során Lear azt mondta, Rooney továbbra is harmadik személyben beszélt magáról. Rooney azt mondta Learnek: Ha van valamit Micknek, csak szóljon neki.

A „The Mick” valóban kikapcsolt bunker szerepének leírása

Lear ezután Bunkerről és jellemvonásairól beszélt, beleértve azt is, hogy nagyképű.

Rooney válasza? – Norm, meg fognak ölni. Az utcán agyon fognak lőni – emlékezett vissza Lear. Ezt a beszédet soha nem lehet elfelejteni. – Akarsz csinálni valamit a Mickkel, hallgasd meg: vietnami állatorvos, alacsony, vak, nagy kutya… magánszem.

Nyilvánvalóan ez a csevegés azzal végződött, hogy Rooney nem kapta meg ezt a szerepet. Lear találkozott O’Connorral kbMindenki a családbana többi pedig tévétörténet.

De emberek, majdnem eljátszhattuk Mickey Rooney-t, aki Archie Bunkert játszotta egy olyan műsorban, amely megváltoztatta a televíziót. Ez azonban nem felelt meg annak, amit The Mick keresett a karrierjében.

Kiderült, hogy Carroll O'Connor magáévá tette ezt a szerepet az All in the Family-ben. Senki más nem tudta volna úgy eljátszani Bunkert, ahogy ő, még akkor sem, ha időnként fejfájást okozott Learnek és a producereknek.

Szerkesztő Választása