Szombat késő délután megemlékezéslegendás rapperA DMX-et a tervek szerint a New York-i Brooklynban található Barclays Centerben tartják.

Az otthon aBrooklyn Netsüdvözli majd a néhai rapper családját és közeli barátait, miközben gyászolják kedvesüket. A COVID-19 világjárvány miatt a rendezvény nem látogatható. A DMX YouTube-csatornája azonban élőben közvetíti a 16 órakor kezdődő eseményt. EST.

Az esemény szervezői közleményükben közölték, hogy követik a New York-i COVID-19 tesztelési irányelveit és protokolljait. Ezért a rendezvény 10%-ra korlátozza a befogadóképességet a fedett arénában. Ezenkívül a nyilatkozat nem közölt további részleteket arról, hogy kik lesznek jelen. Ráadásul arról nem esett szó, hogy ki beszélhet vagy léphet fel a DMX megemlékezésen.https://www.youtube.com/watch?v=uP9BfSsLThc A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Az élet ünneplése Earl DMX Simmons számára (hivatalos élő közvetítés) (https://www.youtube.com/watch?v=uP9BfSsLThc)

A DMX temetését másnap, vasárnap tartják. Élőben közvetíti a BET-en és a hálózaton YouTube csatorna 14:30-tól kezdődően. EST.

A DMX kábítószer-túladagolást szenved, kómában töltött napok után elmúlik

A hónap elején, április 3-án a DMX állítólag szívleállásba került, miután kábítószer-túladagolásban szenvedett. Az orvosok egy helyi kórházba szállították DMX-et, miután azt találták, hogy nem reagál. Az orvosok kómába helyezték, de arapper és színészsajnos nem ébredt fel.

DMX családja kórházi kezelését követően egy képviselőn keresztül nyilatkozott egészségi állapotáról. A család megerősítette, hogy az állapota válságos. Azt mondták azonban, hogy a rapper egész életében harcos volt, mivel azt remélték, hogy legyőzi a diagnózist.

Tegnap este Earl „DMX” Simmonst kórházba szállították, miután otthon összeesett – áll a család közleményében. Jelenleg kritikus állapotban van az intenzív osztályon. Earl egész életében harcos volt. Ez a helyzet egy újabb utat jelent, amelyet meg kell hódítania.

A Simmons család nagyra értékeli az Earlért való szívből jövő szeretet, bátorítás, támogatás és imák elsöprő kiáradását – folytatódott a közlemény. Earl olyan ember, akinek élete és zenéje sok ember számára inspirációt és erőt adott szerte a világon. Megnyugtató látni, hogy rajongói ugyanazt a szenvedélyt és energiát viszonozzák hozzá, amikor szüksége van rá.

Miközben a rapper tovább küzdött az életéért, rajongói mögé tömörültek. Kórháza előtt több száz rajongó gyűlt össze, több ezren küldtek jókívánságokat és imákat a közösségi médiában. Sajnos DMXáprilis 9-én elhunytmiután napokig létfenntartón volt.

Szerkesztő Választása