A rendőrség a közelmúltban új információkat közölt a korábbi Super Bowl-bajnok széles vevő halálával kapcsolatbanDemaryius Thomas. Egy barátja csütörtökön holtan találta otthonában a 33 éves férfit.

A Georgia állambeli Roswell rendőrségét csütörtök este hívták szívleállás miatt. A telefonáló azt mondta, hogy megtaláltákDemaryius Thomaseszméletlen és nem reagál, – közölte a TMZ Sports .

A rendőrség azt mondta, amikor megérkeztek Thomas a zuhanyzója padlóján feküdt. Egy ideje halott volt. Az orvosszakértő pénteken boncolást végez.Thomas unokatestvére, LaTonya Bonseigneur azt mondta, hogy valószínűleg roham következtében halt meg. Egy éve kezdte el szedni őket, de nem világos, hogy miért. Bonseigneur azt mondta a Associated Press hogy egy barátja elment Thomast ellenőrizni, miután csütörtökön nem tudta elérni.

Egyedül volt, és egy barátja nem tudta megfogni. Ezért felhívta a sofőrjét, akinek kulcsa van ezek miatt a rohamok miatt. Bement az otthonába, és a zuhany alatt találta – mondta Bonseigneur. Nem tudjuk, mikor halt meg. Most beszéltünk vele (szerdán).

Demaryius nagyszerű fickó volt – tette hozzá Bonseigneur. Szerény kezdetekből jött. Ismerte Istent, gyülekezetben és összetartó családban nevelkedett. Annak ellenére, hogy sztárrá emelkedett, számunkra még csak egy gyerek volt Montrose-ból (Grúzia). Soha nem gondoltuk, hogy mindezt a csodálatos dolgot megteszi. Csak egy gyerek volt, aki imádott focizni.

Demaryius Thomas karácsony napján lett volna 34 éves.

Az NFL gyászolja Demaryius Thomas elvesztését

A Denver Broncos választottaDemaryius Thomasa 2010-es NFL-draft első körében a Georgia Technél végzett zseniális egyetemi pályafutása után. A ligában eltöltött 10 év alatt Thomas zsinórban öt Pro Bowlt szerzett, és 2015-ben egy Super Bowlt nyert. Csapattársai azonban inkább a pályán kívül tanúsított alázatáról és együttérzéséről emlékeznek rá.

D.T. jobb ember volt, mint egy játékos, és a Hall of Fame játékosa volt, – mondta Peyton Manning közleményében . Úgy bánt a gyerekeimmel, mint a sajátjaival. Ott volt minden csapattársa jótékonysági rendezvényén. Kedden írtam SMS-t D.T.-vel. Egy TD-hangról beszélt, amit 2014-ben Arizonával szemben hívtunk. Teljesen letört.

Thomas Manning egyik kedvenc célpontja volt a Super Bowl 50 alatt.

Thomas pályafutása nagy részét Denverben játszotta, de a Texansnél, a Patriotsnál és a Jetsnél töltött időt, mielőtt nyáron visszavonult.

Nagyon szomorú vagyok, hogy ma reggel arra ébredek, hogy barátom elhunyt Demaryius Thomas , Tom Brady tweetelt . Mindannyian megáldottak minket alázatával és pozitív lelkületével, és mindannyiunknak hiányozni fog. …

Tim Tebowpusztítónak nevezte Thomas halálát.

Sokan emlékeznek rá a sportos képességeiről, – csiripelte Tebow , de emlékezni fogok rá a kedvességéről, a mosolyáról, amely beragyogta a szobát, és az életében élők iránti szeretetéről.

Szerkesztő Választása