Darius Rucker szeretett az A&E tagja lenni A WWE legkeresettebb kincsei valóságshow. De vajon a vasárnapi epizódból kiderül, hogy a countrysztárnak van-e kulcsa?Ric Flairgyűjthető?

Ruckerugratta ki a maga részét a műsorból egy klip tweetelésével. Ő és Flair több mint 20 éve barátok. És Darius Ruckernek van néhány nagyon drága Ric Flair gyűjteménye. A Legkeresettebb kincsek az előadás egy újszerű. Professzionális bunyós hírességek járják az országot a WWE-hez kapcsolódó gyűjthető tárgyak után kutatva. A vasárnapi fináléban Flair és lánya, Charlotte birkózóköpenyt keresnek.

Darius Rucker a Twitteren írta: Ha ismersz, tudod, hogy nagy rajongója vagyok Ric Flairnek és Charlotte Flairnek. Lehetőségem volt leülni magával a legendával a 2 órás évadzáró[email protected]! Érdeklődni ezen a vasárnapon 8/[email protected] lássam, melyik kincse van nálam!Darius Rucker hatalmas dolcsit fizetett egy köntösért. Egynél több tulajdonosa van?

Darius Rucker nem árulta el, milyen gyűjthető tárgyak vannak az otthonában. Miért kell elrontani a meglepetést? Úgy hangzik, mintha több is lenne.

Ric Flair rajongói mindent tudnak a köntöséről. Mindig különösek voltak, sok csillogással. A ringbe hordta őket. Ezek mind részei voltak a nagyobb, mint életstílusának, innen ered a név, érzék.

Jehu jelentették hogy Rucker 35 000 dollárt fizetett egy Ric Flair köntösért. Fehér volt, hátulján Nature Boy volt írva.

A Twitter-klipben Darius Rucker bevallja, hogy rengeteg pénzt költött még 1999-ben a Jimmy V Alapítvány adománygyűjtő akciójára. Azt azonban nem árulta el, hogy melyik köntöst vásárolta. Ez még akkor volt, amikor Rucker a Hootie and the Blowfish énekese volt. Azt mondta, azt mondta a bandatársainak, hogy nem érdekel, hogy ez nekem mibe kerül, ezzel távozom.

Flair szeretett pillangó köntösét keresi

A Ruckerrel készült klipben Flair is megemlíti fekete pillangós köntösét. A köntösei nagy gyűjteményi tárgyak, de a pillangós és fehér tollas díszítésű feketét évtizedek óta nem látta. A köntöst 1992-ben, a Royal Rumble-ben debütált a WWE-ben. A Yahoo arról számolt be, hogy utoljára 1995-ben látta valaki ezt a köntöst a tévében.

Egy szállodából lopták el, mesélte Flair Emberek magazin. Odaadtam a szálloda biztonsági őrének, és az íróasztal mögé tették a zárthelyiségbe, vagy mi volt az. Reggel jöttek, hogy felvegyék, kimenjenek a repülőtérre, és ne legyen ott – akkor még csak a mobiltelefonok gyerekcipői voltak, én meg egy másik városba indulok. Soha többé nem láttam.

Talán Darius Ruckeré a köntös. Vagy talán Flair és a lánya valahol máshol bukkannak rá.

De az általa megosztott klipből tudjuk, hogy Rucker nagy rajongója Flairnek.

Nagyon-nagyon fiatal gyerek koromban kezdtem nézni a birkózást mondta Rucker. A nagymamám szeretett (birkózni). Gyerekkoromban belefogott. A srác számomra, aki igazán megragadta, az Ric Flair.

Szerkesztő Választása