Mozgassa meg Aaron Rodgerst. Danica Patrick bosszúálló teste itt marad. És mi több, megmutatja ezt a közösségi médiában.

Az egykori versenyautó-pilóta podcast lett, és a szőlőbirtokos belevágottInstagramposztolni a nyaralásáról, és elmondani a rajongóinak, miért lett MIA.

Mostanában egy kicsit elfoglalt voltam sellőként és jógiként. Remélem, az új év meghozza azt a jó kontrasztot 2020-hoz, amire vágysz. ❤️, Patrick feliratozza a fotók körhintaját.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Danica Patrick (@danicapatrick) által megosztott bejegyzés

Az első kép egy bronzos Danicáról készült. Napszemüveget visel, pár nyakláncot és pánt nélküli felsőt visel az óceán előtt a tengerparton. Aztán a következő képre váltva látjuk, ahogy egy barátjával áll, és lime-éket tart az ajkuk között.

A harmadik képen a rajongók láthatják, mire gondol, amikor a 38 éves nő azt mondja, hogy sellő volt. Patrick a homokban fekszik egy homokból készült sellőfarokkal. A bikinifelső és a hasizom teljes kijelzőn látható.

Következik Danica csattanója egy gyönyörű dobásokkal borított kunyhó előtt. Egy máglyát is meggyújtanak, miközben háttal áll a kamerának egy trópusi erdő közepén. A következő képre csúsztatva egy friss arcú szelfi látható, majd Patrick egy jógaszőnyegen ül, innen ered az utalás, hogy jógi.

Danica Patrick potenciálisan egykori riválissal nyaral

Az utolsó két képen Patrick a barátok között áll, és az utolsó képen végzett kis címkekeresés után úgy tűnik, Patrick a mexikói Tulumban nyaralt.

Ráadásul a barátok, akikkel az utolsó fotón együtt áll, valójában egykori riválisok. Denny Hamlin az utolsó két képen szerepel, az utolsó előtti képen pedig Danicát öleli át. Dennynek és Danicának körülbelül öt éve volt egy verseny utáni összecsapása.

A csoportképen P.J. Chesson, az IndyCar egykori pilótája is látható.

Szerkesztő Választása