Dan Aykroydmondta előző nyáronJohn Belushimeghalt, úgy tűnik, túljutott volna a démonokon. Együtt dolgoztak Szombat esti élet és olyan filmeken, mint pl A Kék Testvérek . Belushi mindvégig kábítószer-függőségben szenvedett. De 1981 nyarán Aykroyddal szállt meg a Martha's Vineyard-ban, és úgy tűnt, ez már minden a háta mögött.

De amikor Belushi azon az ősszel visszatért New Yorkba, visszatért régi rossz szokásaihoz. A következő év márciusában halt meg Chateau Marmont Los Angelesben . Dan Aykroyd azt mondja, minden nap gondol régi barátjára, és még mindig azon gondolkodik, mi lenne, ha?

Dan Aykroyd emlékszik, amikor reggel hívták, amikor John Belushi meghalt a sorozat egyik epizódjában Mit iszunk podcast.Beírtam egy sort a(z) (Belushi) számára Szellemirtók , emlékszik vissza Aykroyd. Belushinak Peter Venkmant kellett volna alakítania a filmben.Bill Murrayvégül eljátszotta az ikonikus szerepet.

A 155. sugárúti irodánkban voltam. Reggel 8:30 volt. Írok neki egy sort, Los Angelesből csörög a telefon, és a menedzser az. És csak arra gondolok, hogy most azonnal el kell jutnom Judy házába (Belushi felesége). Ezt nem hallja a rádióban – folytatta.

Aykroyd azt mondta, hogy az épületből Belushi New York-i lakása felé futott. De ahogy elszáguldott egy újságosstand mellett, rájött, hogy már késő. Mert az újságokban már szerepelt: John Belushi 33 évesen meghalt, sikított egy szalagcímet.

Azt mondta, John Belushi élete utolsó hónapjaiban mindenkitől eltávolodott. De Aykroyd azt mondta, még mindig azon töpreng, mi történt volna, ha Los Angelesbe megy, hogy megpróbáljon segíteni Johnnak, hogy segítséget kapjon.

Ezzel fogok élni – mondta Dan Aykroyd. Talán sikerült elkapnom. Nem tudom.

Márciusban lesz 40 éve, hogy Belushi meghalt, de Aykroyd azt mondta, régi barátja és egykori bandatársa soha nem jár távol a fejétől.

Minden nap gondolok rá – mondta. Minden nap gondolok rá.

https://www.youtube.com/watch?v=IgAHtDIB-7g A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Dan Aykroyd John Belushiról beszél (https://www.youtube.com/watch?v=IgAHtDIB-7g)

John Belushi halála visszatért a reflektorfénybe a vírusvideó után

Annak ellenére, hogy közel 40 éve, hogy valaki megtalálta John Belushit a tekintélyes szálloda bungalójának padlóján, halála ismét a nyilvánosság reflektorfényébe került, miután egy Robin Williamsről készült videó terjedt el.

Jamie Costa impresszionistanemrég kiadott egy videót, amelyben Robin Williamsként szerepelt az öltözőjében Mork és Mindy értesülve John Belushi haláláról. Williams John Belushival volt azon az éjszakán, amikor meghalt. Sőt, Robert DeNiróval és Belushival a Marmont 3-as bungalójában kokaint fogyasztott, azt állítja egy jelentés . Bár mindketten ott voltak, röviddel megérkezésük után elmentek, mert lehangolónak és furcsának találták a jelenetet. a halálról szóló retrospektív feltárja .

Costa benyomása Williamsről pontos, és keményen viseli Belushi halálát. A vírusvideó felkeltette a reményt, hogy egy produkciós cég készíthet egy Robin Williams életrajzi filmet. Ha ez megtörténik, az az éjszaka a Bungalow 3-ban valószínűleg fontos szerepet fog játszani a filmben.

Szerkesztő Választása