Elisabeth Harnois-t láttuk először, mint CSI Morgan Brody későn a 11. évadban. A show végéig maradt, és azóta elfoglalt.

Az LAPD CSI csapatának tagjaként jelenik meg. Annak ellenére, hogy a Los Angeles-i csapat tagja, segít a vegasi egységnek, amikor megpróbálnak elkapni egy sorozatgyilkost. Ez a lépés végül kirúgja, de nem sokkal később állást kap a Las Vegas Crime Labnál. Hivatalosan is csatlakozott a CSI szereplők a 12. évadban.

Utoljára a Halhatatlanság című műsor fináléjában láthattuk. Harnois három éves kora óta színészkedik, így karrierje nem állt meg a népszerű krimi végével.Elisabeth Harnois ragaszkodik a tévéfilmekhez

Többnyire vége óta CSI ,Erzsébet Harnoistévéfilmeket készített. Az első szerepe után CSI A finálé Emily Jones szerepe volt a tévéfilmben Eltűnt a babám! A thriller középpontjában egy várandós nő áll, aki barátságot köt szomszédjával, aki szintén terhes.

Terhességük előrehaladtával Harnois karaktere rájön, hogy szomszédja sosem volt terhes. Ehelyett a szomszéd meghamisította a terhességét, hogy közel kerüljön Emily Joneshoz, és ellopja a babáját. Következő szerepe egy hasonlóan sokkoló tévéfilmben volt, Csavart . Ebben a filmben a karakterének meg kell küzdenie barátja gonosz volt barátnőjének visszatérésével.

A karácsonyi filmek felülmúlják a thrillereket

Sokkal enyhébb hangon Elisabeth Harnois többen is dolgozott tévére készült karácsonyi románcok is. Szerepe volt benne Karácsonyi Ámor nyila , A karácsonyi szerződés , és Karácsony Bécsben . Még a főszereplő is volt Karácsony Bécsben , amely egy globális romantikus film volt, amelyben Christian Oliver is szerepelt.

Karácsony Bécsben ez volt az utolsó film is, amiben szerepelt. A filmben összetöri a szívét a barátja. Aztán úgy dönt, hogy testvérével tölt egy kis időt Bécsben. Természetesen, mint minden nyájas romantikus filmben, gyorsan azon kapja magát, hogy egy lendületes új udvarló lesöpörte a lábáról. Ebben az esetben egy társastánc leckén párosítják vele. Érdekes módon a filmet eredetileg úgy tervezték, hogy hívják A legjobb karácsonyi bál valaha .

Azonban a CSI sztárnak nem volt új munkája a COVID-19 világjárvány kezdete óta. Annak ellenére, hogy nem szerepel új műsorokban vagy filmekben, továbbra is nagyon aktív a rajongóival az interneten. Elisabeth Harnois valószínűleg jól érzi magát a reflektorfényben. 2011-ben azt mondta, az ismerőseim úgy neveltek fel, hogy nagyon világosan megértettem, milyen gyorsan változhatnak a dolgok… és hogy ennek az üzletnek a mulandó jellege miatt mindig átkozottul jó elképzelésem van arról, hogy ki is vagyok azt.

Szerkesztő Választása