Loretta Lynn érzelmes üzenettel emlékszik meg édesanyjára anyák napján: „Ha megvan a tied, öleld meg még ma”

Az anyák napján a country zene ikonja, Loretta Lynn szívmelengető üzenetet küldött néhai édesanyjának, és arról beszélt, hogy ő maga is anya.

Morgan Wallen imát küld egy új dallal: „Ne gondold Jézust”

Morgan Wallen kiadta idei első új dalát, így remek péntek lesz rajongói számára. Nézze meg a „Don't Think Jesus” című részt itt.

A CMA Fest bemutatja a 2022-es felállást: Alan Jackson, Luke Combs, Carrie Underwood és mások

A CMA Fest 2022 felállása a mai napon megszűnt, és a country zene legnagyobb neveit és legfényesebben feltörekvő sztárjait tartalmazza.

Joshua Hedley visszahozza a 90-es évek countryját új albumával, a „Neon Blue”-val

Végre megérkezett Joshua Hedley új albuma, a 'Neon Blue', és tele van olyan robajjal, amely a 90-es években égethette volna a slágerlistákot.

A countryzene eladó ereje: törvényen kívüli ikonok a reklámokban

A country zene az egyik legkelendőbb műfaj Amerikában. Nézze meg, hogyan használták fel az Outlaw Country ikonjai eladási erejüket reklámokhoz.

NÉZD MEG: Blake Shelton feleségét, Gwen Stefanit hozza a Surprise Duettre a Country Thunder arizonai koncerten

Blake Shelton egy mesés meglepetésvendéggel kedveskedett a Country Thunder közönségének ezen a hétvégén. Hello, Mrs. Shelton, szeretne kijönni és énekelni?

A Judds több mint egy évtizede először hirdeti meg a „végső turnét”.

Az év későbbi szakaszában a country zene legikonikusabb anya-lánya duója, a The Judds elindul a „Final Tour”-ra, ahol további részleteket itt talál.

Az internet úgy gondolja, hogy Dolly Parton megköszöni, hogy Taco Bell végre visszahozta a mexikói pizzát

Hallod? A Taco Bell szerelmesei mindenhol köszönetet mondanak sztárjaiknak és Dolly Partonnak, hogy visszahozták a lánc mexikói pizzáját.

Caroline Jones egy női vonószenekart hozott össze a Being a Woman (Is Like Being the Sun) című új számhoz.

A mai napon Caroline Jones kiadta új dalát, a Being a Woman (Is Like Being the Sun) című dalát, hallgasd meg és tudj meg többet a dalról itt.

MEGTEKINTÉS: Kenny Chesney meglepte a rajongókat az Old Dominion Bar Show-n Tampában

Kenny Chesney meglepte a rajongókat egy Old Dominion pop-up show-n Tampában (FL) a nagy show előtt április 23-án, szombaton a Raymond James Stadionban.

NÉZD MEG: Kentucky Construction Worker Nails Jason Isbell „Cover Me Up” című filmjét az „American Idol”-on

Az egykori építőmunkás, Noah Thompson helyet szerzett az American Idol Top 10-ben, miután leszögezte egy régi Jason Isbell country dalt.

Dierks Bentley Morgan Wallent nevezi meg a Seven Peaks Fesztivál társfejlécének, és azt mondja, hogy „a legtöbb embert rajzolja valaha”

Dierks Bentley a közelmúltban Morgan Wallent nevezte ki a coloradói Seven Peaks Festival társfejesének, ráadásul a felállás teljesen halmozott.

Tim McGraw Epic promóciós videót mutat be a közelgő 2022-es turnéhoz

Tim McGraw 2022-es turnéját azzal ugratja, hogy visszatér az egyik klasszikusához. A közösségi oldalakon közzétett videoklippel ingerelte a rajongókat.

Hank Williams Jr. lemondott az új kislemezről, miután megtisztelte feleségét, Mary Jane Thomast

Megjelent Hank Williams Jr. hamarosan megjelenő albumának új kislemeze, a Georgia Women. Nézze meg a videót, és tudjon meg többet a kislemezről itt

A Judds bekerült a Country Zene Hírességek Csarnokába, és szerető tisztelettel köszönti Naomi Juddot, lányai Wynnona és Ashley, Ricky Skaggs, Carly Pearce és mások

Egy nappal a halála után Naomi Juddot számos sztár tisztelte meg, amikor a The Judds beiktatta a Country Music Hall of Fame-be május 1-jén.

Whiskey Myers debütál a „Whole World Gone Crazy” a közelgő „Tornillo” albumról

A Whisky Myers nemrégiben kiadott egy új kislemezt 'Whole World Gone Crazy' címmel, és szembeállítja a társadalmat és a politikát a tiszta rock and rollnal.

Tim McGraw elmagyarázza, hogyan vezetett Alexandra Kay vírusos „Don’t Take That Girl” videója a turnén való megnyitásához

Tim McGraw ideiglenesen bevetette gitárját, hogy megfilmesítse az 1883 című tévéműsort, de hamarosan elindul az első turné hét év után.

Garth Brooks új dátumot ad Kanadában a 2022-es stadionturnéhoz

Garth Brooks, a countryzene nemzetközi sztárja egyetlen kanadai show-val egészítette ki 2022-es Stadion Tour programját.

Senora May bejelentette, hogy ő és Tyler Childers babát várnak

Ezen a hétvégén Senora May bejelentette, hogy ő és Tyler Childers első babájukat várják. Tekintse meg az összes részletet itt.

A Judds megváltoztatta, mit jelentett „vidéki duónak” lenni

A Country Music Hall of Fame karrierje felé vezető úton a The Judds megváltoztatta a „country duó” fogalmát.