Ikonikus 1966-os westernfilmje, a The Good, The Ross és a Csúnya hatalmas sikert aratott, és még csaknem hat évtizeddel később is nagyon jól ismert. A film sztárja azonbanClint Eastwood, úgy tűnt, nem gondolta, hogy a film nem lesz olyan sikeres, mint amilyen volt. Állítólag majdnem továbbadta.

A ScreenRant felfedi hogy Clint Eastwood játszotta a Névtelen férfit két igen sikeres filmben Sergio Leonéval. Azonban nem volt teljesen eladva a rendező A jó, a rossz és a csúnya című terveitől.

Clint Eastwood nem volt rajongója annak, hogy Leone hogyan akarta felosztani a történetet három címszereplő között. Bár Eastwood karakterét a film sztárjának tartják; Eli Wallach Tucojával és Lee Van Cleef Angel Eyes-ével is versenyeznie kellene a reflektorfényért. Emiatt Eastwood fontolóra vette, hogy elválnak Leonétól. Leone majdnem azon gondolkodott, hogy lecserélje Eastwoodot.A hírek szerint Charles Bronson szerepelt azon a listán, aki Clint Eastwood szerepét játssza a Fistful of Dollars-ban, és Leone kulcsfontosságú választása volt a karakter átvételére. Ez csak akkor történt, ha Eastwood úgy döntött, hogy nem tér vissza. Leone és a westernfilm szerencséjére bértárgyalásra került sor Clint Eastwooddal. Ez biztosította, hogy a színész még utoljára visszatérjen a Névtelen férfi szerepében. A filmben játszott szerepéért 250 000 dollárt kapott.

Az IMDb szerint A The Good, The Bad és a The Ugly egy fejvadász átverésről szól, aki két férfival szövetkezik egy harmadik ellen, és egy távoli temetőben eltemetett vagyont keresnek aranyban.

Clint Eastwood még a 90-es éveiben sem lassul

Eközben, annak ellenére, hogy elmúlt 90 éves, úgy tűnik, Clint Eastwood nem tervezi, hogy egyhamar visszavonul a színészettől. A Los Angeles Timesnak adott 2021-es interjú során , Eastwood kijelentette, hogy nem is gondolkodik a visszavonuláson. Ha nem ugyanaz a srác vagyok, nem akarok tudni róla semmit. Lehet, hogy nem szeretem az új srácot. Azt gondolhatnám: „Mit csinálok én ezzel az idiótával?

Miközben azokról a szerepekről beszélt, amelyeket most eljátszhat, Clint Eastwood kijelentette: nem úgy nézek ki, mint 20 évesen. És mi van? Ez csak azt jelenti, hogy több érdekes sráccal játszhatsz.

A színészethez való hozzáállásával kapcsolatban Clint Eastwood azt mondta, soha nem gondoltam arra, hogy intellektuális helyszínként szerepeljek. Nem akarsz túlgondolni valamit, azt akarod, hogy érzelmes legyen. Ha túl sokat gondolkodsz rajta, odáig szétszedheted, hogy már nem szereted. Ha négy különböző módon gondolkodsz, elfelejted, hogy mi húzott bele először. Olyan ez, mintha valaki egy gyors ütést dobna át a tányéron. Csak lendülj rá. Lépj be és menj.

Szerkesztő Választása