Clint Eastwood hat láb négy magas és 91 éves, továbbra is a történelem egyik legikonikusabb hollywoodi cowboyja. A Clint Eastwood-hagyaték tiszteletére fia, Scott Eastwood, egy hasonlóan dinamikus amerikai színész, megosztotta az Instagramon az Öszvér sztárjának egy kavicsos visszaemlékező fotóját.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Scott Eastwood (@scotteastwood) által megosztott bejegyzés

Scott Eastwood kevés kontextust biztosít a képaláírásban szereplő Clint Eastwood visszaemlékező fotójához. Egyszerűen azt írja, Eastwood.A képen az amerikai ikon egy csirkeszárnyon dolgozik, amely magyarázza a véletlennek tűnő hangulatjelet Scott Eastwood feliratának végén. A szemcsés fekete-fehér megörökíti a dinamikus színészt, akinek hosszú lábait maga elé tárja, könyöke a combján nyugszik, szemöldöke összevont. A Clint Eastwood nagy kezei mellett eltörpülő csirkeszárnyon kívül a kép a klasszikus hollywoodi férfiasság tökéletes közvetítése.

Clint Eastwood-rajongói a megjegyzések szekcióba léptek, hogy megosszák szeretetüket az idősebb és a fiatalabb Eastwood iránt.

A legjobb, írta egy Clint Eastwood-rajongó. Hiányzik a képernyőn látni. Scott Eastwoodnak azt mondták: Nagyon hasonlítasz az apádra.

Egy másik Scott Eastwood-követő a központi csirkeszárnyra hivatkozva azt írta, hogy a te apa tényleg olyan menő mindenben, amit csinál.

Nos, ha Ön az egyik legnagyobb név Hollywoodban, akkor trendeket kell meghatároznia, függetlenül attól, hogy mennyire aljas ez a trend.

Clint Eastwood egyetlen színészi döntést bán meg

Mellett John Wayne , Clint Eastwood neve gyakorlatilag egyet jelent a nyugati filmes műfajjal. De egy időben a nyugati filmszínész részt vett egy musicalben, és az lett az egyik legrosszabb élmény karrierjéről.

Eastwood az 1969-es Paint Your Wagon című musicalben szerzett tapasztalatairól beszélt egy interjúban Birodalom . És világossá tette, hogy kétszer nem teszi meg.

A dinamikus színész azt mondta, hogy elég őrült vagyok ahhoz, hogy bármit kipróbáljak. Mindig is érdekelt a zene. Apám énekes volt. És volt némi ismeretem róla. Bár amit azon a képen csináltam, az nem éneklés volt.

A Paint Your Wagon két valószínűtlen kutatópartner történetét követi nyomon, miközben ugyanazon a feleségen élnek Kalifornia egyik aranyláz-korszaka bányászvárosában. A musical megalkotásában Clint Eastwood Lee Marvin és Jean Seberg mellett játszott.

Ahelyett, hogy egyszerűen énekelt volna, ahogy azt egy mai musicaltől elvárhatnánk, Clint Eastwood ehelyett énekelt módon navigált a soraiban. És hacsak nem vagy megrögzött zenei fanatikus, ez a gondolat egyáltalán nem vonzó.

Valójában a musical stílusa majdnem a kilépéshez vezette Eastwoodot. Eastwood megosztotta az élményt, távol voltam a „Where Eagles Dare” forgatásával, és átrepültek (Alan Jay Lerner és Joshua Logan rendező), és visszabeszéltek.

Többszöri átírás után Eastwood tovább osztotta a musical sokkal könnyebbé vált, kijelentve, egyszerűen nem volt olyan dinamikája, mint az eredeti forgatókönyvnek.

Szerkesztő Választása