Minden gyerek felnéz a szüleire, és élete legalább egy szakaszában a legtöbben arról álmodoznak, hogy az ő nyomdokaiba lépjenek karrierjükben. Bár manapság zseniális westernfilmsztárként ismerik, gyerekként,Clint Eastwoodcsak egy fiú volt, aki olyan akart lenni, mint az apja.

Clint Eastwood édesapja nem színész, hanem énekes volt, ami arra inspirálta Eastwoodot, hogy a musicalek világába mártsa a lábujjait egy Fesd ki a kocsidat . Egy interjúban Birodalom , Clint Eastwood leírta az élményt.

Elég őrült voltam ahhoz, hogy bármit kipróbáljak – mondta Eastwood az éneklésről. Mindig is érdekelt a zene. Apám énekes volt, és volt némi ismeretem róla. Bár amit azon a képen csináltam, az nem éneklés volt.Az énektudás hiánya miatti csalódottsága mellett, Fesd ki a kocsidat nem volt zökkenőmentes produkció. A késztermék egyáltalán nem olyan volt, mint ahogy Eastwoodnak mondták, ami még rosszabb ízt hagyott a szájában.

Clint Eastwood szerint Fesd ki a kocsidat sokkal könnyebb volt, és nem volt olyan dinamika, mint az eredeti forgatókönyv. Bár őszinte erőfeszítést tett, egyetlen zenei erőfeszítése nem volt kellemes élmény Eastwood számára, és ott és akkor döntött úgy, hogy apjára bízza az éneklést.

Szerencsére nem sokkal később a sors közbeszólt. Alig két évvel később egy kevéssé ismert film címe Piszkos Harry Clint Eastwood ölébe hullott, a többi pedig már történelem.

Clint Eastwood a valaha készült „legrosszabb” filmről beszél

Kétségtelen, hogy Clint Eastwood hihetetlenül sikeres filmes karriert futott be. Még azok sem tagadhatják, akik nem rajonganak a westernfilmekért, ritkán kevés színész mondhatja el magáról, hogy 70 éve Hollywoodban van.

Ennek ellenére senkinek sem lehet 70 éves karrierje legalább egy flop nélkül. És Clint Eastwood számára ez a projekt a következő formában jött létre Lesben a Cimarron-hágónál ,az egyik első westernfilmvalaha is megtette. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Eastwood megveti ezt a filmet, ahogy egykor a valaha készült legrosszabb filmnek nevezte.

Egy interjúban A Hollywood Reporter , Clint Eastwood elmagyarázta, hogy annyira utálta a filmet, hogy szinte idő előtt véget vetett színészi karrierjének. A film nyolc nap alatt készült el. És láttam. Elmentem megnézni, a második filmet játszották Észak-Hollywoodban. Látni akarom, láttam azt a filmet, és azt mondtam: „Végem van. vissza kell mennem az iskolába. Valami mást kell csinálnom, másfajta munkát kell szereznem.

Az Eastwood-rajongóknak szerencsére nem élte át ezt a döntést, és a sors ismét közbeszólt. Végül véletlenül összefutottam valakivel a CBS-ben a Beverly Boulevardon, emlékezett Eastwood. És csináltak egy westernt Nyersbőr . És engem vetettek az egyik főszereplőnek.

Szerkesztő Választása