Clint Eastwoodszínészként és rendezőként több évtizedes siker fűződik a nevéhez,nem tervezi, hogy egyhamar nyugdíjba vonuljon,de a legnagyobb elismerése az, hogy szoros családja van. Minden gyereke tartja a kapcsolatot; szoros kapcsolatban marad családjaikkal és öt unokájával is. Értékes életleckéket tanított gyermekeinek, amelyeket megosztottak egymással; például hallgass többet Scott Eastwood fiára, és ne vedd túl komolyan az életet a lánya, Alison Eastwood miatt.

2018-ban, az Öszvér premierjén Eastwood bemutatta sikeres családját azzal, hogy három gyermekével, Scott-tal, Alisonnal és Kyle-al a vörös szőnyegen sétált. Volt felesége, Maggie Johnson is részt vett, csakúgy, mint régen barátnője, Christina Sandera. Úgy tűnik, ebben a családban nincsenek kemény érzések; továbbra is mindenki szereti és tiszteli egymást.

De mit is tudunk valójában a legendás színész családjáról? Kikké nőttek fel a gyerekei? Kik az anyjuk? Mindannyian sikeresek a maguk jogán, de mit csinálnak?Clint Eastwood legidősebb lánya, Laurie Murray véletlenül találta meg híres apját

A 68 éves Laurie Murray 1954 februárjában született, és születésekor adták örökbe. Amikor felkereste a szülőanyját, nem akarta, hogy kapcsolatba kerüljenek vele. De miután több mint három évtizeddel ezelőtt átkutatta az ősi feljegyzéseket, rájött, hogy nem más, mint Clint Eastwood volt az apja. Eastwood üdvözölte a családban. Murray fia, LT Murray azt mondta 2018-ban: Csak annyit mondanék, hogy nagyszerű apja volt anyámnak, és mindig nagyszerű volt nekem és a családomnak, amikor csak találkozunk vele.

Laurie Murray felesége Lowell Thomas Murray III. családja több mint egy évszázadon át vezette a Murray Pacific Timber Companyt. 2004-ben Eastwooddal és édesanyjával, Ruth-tal részt vett az Oscar-gálán. Nem volt széles körben elismert, hogy ő a lánya az Öszvér 2018-as premierjéig, amikor mind a nyolc gyermeke részt vett. Aztán teljes mértékben bebizonyosodott, hogy Laurie Murray Clint Eastwood legidősebb gyermeke.

Kimber Lynn Eastwood sminkes és producer

Roxanne Tunisszal Clint Eastwood 1964 júniusában apja lett az 57 éves Kimber Lynn Tunisnak. Még mindig feleségül vette Maggie Johnsont, és még húsz évig az lesz. 2005 óta a Wheel of Fortune sminkesje; 2009 és 2012 között a Dog the Bounty Hunter című filmhez is. Kimber készítette a Rapture című filmet 2014-ben, valamint az Egy őrült naplóját 2017-ben.

Kyle Eastwood jazzzenész

Kyle Eastwood (53) 1968 májusában született Clint Eastwood és első felesége, Maggie Johnson gyermekeként. Jazz basszusgitáros, zeneszerző és színész. Azt mondta, hogy szülei mindketten a jazz szerelmesei voltak, és Miles Davis, Dave Brubeck, Thelonious Monk és a Stan Kenton Big Band lemezeit hallgatva nőtt fel. Kyle tinédzserként ismerkedett meg Dizzy Gillespie-vel és Sarah Vaughnnal, a Monterey Jazz Fesztivál kulisszái mögött apjával, aki támogatta fia zenei karrierjét. Kyle korábban az Independentnek nyilatkozott: Ami az apámat illeti, mindaddig, amíg komolyan vettem a zenei karrieremet, támogatott engem.

Amellett, hogy saját jazzzenei albumokat adott ki, Kyle édesapja kilenc filmjének zenéjében is közreműködött. Ide tartozik a The Rookie, a Mystic River,Millió dolláros bébi,Atyáink zászlói és mások. 2006-ban a Chicagói Filmkritikusok Szövetségének díjára jelölték az eredeti zenéért a Letters From Iwo Jima című filmhez való hozzájárulásáért.

Alison Eastwood apja nyomdokait követte a színészet felé

A 49 éves Alison Eastwood 1972 májusában született Clint Eastwood és Maggie Johnson gyermekeként. Hét évesen kezdte színészi karrierjét a Bronco Billyben betöltött hiteltelen szerepével. Rövid ideig modell volt, a Vogue-nak, a Playboy-nak és számos európai magazinnak pózolt. Alison azonban valóban követte apját a színészet felé. Szerepe van többek között a Midnight in the Garden of Good and Evil, a Friends & Lovers, a Poolhall Junkies és az The Mule című filmekben. 2007-ben debütált rendezőként a Rails & Ties című filmmel.

Scott Eastwood, Clint Eastwood gyermekei közül valószínűleg a legismertebb

Clint Eastwood és Maggie Johnson 1984-ben szakítottak, Scott Reeves (36) 1986 márciusában született Jacelyn Reeves gyermekeként. Apját és féltestvérét is követte a színészet felé. Olyan filmjei vannak, mint a Gran Torino, az Invictus, a Fury és az Öngyilkos osztag – amelyhez apja tanácsát megfogadva nem tért vissza – sok más mellett. Scott azt mondta 2015-ben, hogy apám szinte mindegyik filmjét meghallgattam, és megjegyezte, hogy Gran Torinóig mindegyiknél lehagyták. Kezdetben a megadott vezetéknevével vett részt a meghallgatáson, hogy elkerülje a nepotizmus állításait, de végül Eastwoodra változtatta a nevét. Ráadásul apja köpködő képe is.

Kathryn Eastwood is beszállt a családi vállalkozásba

Jacelyn Reeves második, Clint Eastwood negyedik gyermeke, Kathryn Reeves (34) 1988 februárjában született. Szakmai életében apja vezetéknevét viseli. Színész és forgatókönyvíró, aki Tommy barátnőjeként debütál a Clint Eastwood által rendezett Jersey Boys-ban. Azóta számos rövidfilmben szerepelt, köztük az American Virus, a Virus of the Dead és a Banned, Exploited és Blacklisted című filmekben. Ő írta az American Virus és a Virus of the Dead című filmeket is.

Clint Eastwood legfiatalabb gyermekei

Francesca Fisher-Eastwood 28 éves, 1993 augusztusában született Frances Fisher színésznő gyermekeként. Francesca modell és színésznő, először a Mrs. Eastwood & Company című valóságshow-ban tűnt fel, amely Clint Eastwood akkori feleségének, Dina Ruiz-Eastwoodnak az életét dolgozta fel. 1996 és 2014 között voltak házasok. Francesca olyan tévéműsorokban szerepelt, mint a Fargo, amelyben ő és anyja ugyanazt a karaktert játszották különböző életkorban, a Twin Peaks: The Return, valamint olyan filmekben, mint M. Night Shyamalan's Old.

Morgan Eastwood 25 éves Clint Eastwood és Dina Ruiz-Eastwood egyetlen gyermeke, és Eastwood gyermekei közül a legfiatalabb. szerint 1996 decemberében született IMDb , viszonylag normálisan nőtt fel. Gyerekkorában volt kis szerepe apja néhány filmjében, és szerepelt a Mrs. Eastwood & Company című sorozatban féltestvérével. De összességében eléggé földhözragadt. Két rövidfilmet is készített, de egyébként tartja magát.

Szerkesztő Választása