Cindy Williams egy ikonikus része volt klasszikus tévé csapat a sitcomból Laverne és Shirley amit az 1970-es években sugároztak. De Williams, és ami azt illeti, Penny Marshall, soha nem volt egészen biztos abban, hogy a show már az elején kitart.

Egy 1976-os interjúban a Corpus Christi Times , Marshall és Williams arról beszélt, hogy milyen volt a sorozat premierje alatt.

Próbálja ki a Paramount+-t INGYEN egy hétig. Iratkozz fel itt, hogy megnézhesd kedvenc műsoraidat .„A közönség félálomban volt, és én és ez a másik lány 14 oldallal bejöttünk, nem tudták, ki a fene vagyunk, és ez nevetni kezdett” – mondta Marshall.

„Rettegtünk, úgy értem, rettegtünk, bármelyik irányba tarthat” – mondta Williams. – Biztosak voltunk benne, hogy bemegyünk a WC-re.

Cindy Williams arról beszélt, hogy Shirley-t szerethető karakterré kell tenni a tévében

Ez nyilván nem történt meg. Cindy Williams, aki január 25-én, 75 éves korában halt meg, az őszinteséget és az egyediséget hozta karakterébe. Laverne és Shirley egy spin-off volt Boldog napok . A show sikere meglepetés volt mind a Laverne-t alakító Marshallnak, mind a Shirleyt alakító Williamsnek. Egy ponton, Laverne és Shirley volt a második legnézettebb tévéműsor Amerikában.

Egy 1976-os interjúban A Fresno méh , Williams arról beszélt, hogyan tette Shirley-t az egyik legszimpatikusabb szereplővé egy tévésorozatban.

„Magam is nézem a műsort. Megnevettet” – mondta Cindy Williams. „Néha egyszerűen elfelejtem, hogy én és Penny vagyok ott fent, és hangosan nevetek, és ez az egész. Tudom, hogy ez egy hülye műsor. Valóban az. Ez csak szórakozás, csak szórakozásból, de ki kell fárasztanod magad, hogy szórakoztató legyen a közönség számára.'

Williams az interjú szerint Los Angelesben járt főiskolára, mielőtt színészi tanfolyamokat vett volna New Yorkban. Szereplése előtt néhány jelentős szerepet játszott Laverne és Shirley . A sorozat egyik napról a másikra sikertörténetté változna. És szerinte Williams is népszerűvé válna MeTV .

„Azt mondják, egy kastélyban lakom Beverly Hillsben” – mondta. – Igen, de az egyik szárnyban két és fél szobát bérelek néhány barátomtól. Figyelj, a televízió kemény munka. 10-szer nehezebb, mint a filmek. Másrészről viszont tényleg szórakoztató, és tényleg nagyszerű, olyan nagyszerű, amilyennek mindenki gondolja.”

Marshall és Cindy Williams 13 hetet adott a sorozatnak a törlés előtt. De valami csodálatos történt.

„Az a fajta népszerűség jelensége, amikor minden héten egy este 50 millió ember előtt állunk, ez olyasmi, amiről álmodozik, amikor sejti, hogy színésznő lesz” – mondta Williams.

Szerkesztő Választása