Közel 30 évvel a „Sure Jan” megalkotása után A Brady csapat Film , Christine Taylor elárulja, miért vitatkozott a film rendezőjével az ikonikus jelenet miatt.

Miközben reklámozta őt Hé haver… A 90-es évek hívták! podcast, Taylor beszélt Us Weekly a jelenetről. „Emlékszem arra a napra, amikor azt a [jelenetet] forgatták a filmben. Ugyanaz a jelenet, ahol Marcia azt mondja: „Soha nem hallottam George Glassről az iskolánkban”. És azt mondja: „koponya”, mint az „iskola” furcsa kiejtése.”

Christine ezután azt mondta, hogy ő és a film rendezője, Betty Thomas is szóba álltak vele. A filmrendező megkérdezte Taylort, hogy tudja-e normálisan azt mondani, hogy „iskola”. 'És azt mondtam: 'Nem, mert [az eredeti Marcia Brady színésznő] Maureen McCormick nem mondta normálisan az iskolát. Azt mondta, hogy „skule”, és emlékszem, hogy pontosan ez volt a jelenet, és pontosan ez az öltözék.”A „Sure Jan” kifejezésről is beszélve Christine Taylor azt mondja, nem hiszi el, hogy a megjegyzést a mai napig használják. „Nem hiszem el, mert például politikai tweetekben használják. A gyerekeim kora körül használják, és ők is használják. Úgy tűnik, ez átfut a skálán.”

Taylor hozzátette, hogy ő és a többiek Brady Bunch soha nem hitte, hogy a „Sure Jan” lesz a film „darabja”, amely tovább fog élni, mint bármely más darab. Az 1995-ös film a klasszikus tévé sorozat McCormick, Mike Lookinland, Barry Williams, Susan Olsen, Eve Plumb és Christopher Knight főszereplésével. A sitcom szereplői közül néhányan visszatértek, hogy egy cameo-t készítsenek a filmhez és a folytatáshoz.

Christine Taylor újra találkozik a „Brady Bunch Movie” társszereplője, Jennifer Elise Cox

Közben január 16-i epizódja Hé haver… A 90-es évek hívták! Christine Taylor újra találkozott Jennifer Elise Cox-szal, hogy megvitassák A Brady Bunch film és a vígjáték folytatása.

„Az egész Jan Brady-ügy az én személyem” – jelentette ki Cox. Mindkét színésznő elárulta, hogy kevesebbet kerestek, mint a többi gyerekszínész azzal, hogy heti „talán” 2500 dollárt szúrtak ki. A többiek állítólag nem kerestek többet heti 5000 dollárnál.

– Nálam volt a legrosszabb ügynök! – jelentette ki Taylor a duó csevegése közben. Eszébe jutott azonban, hogy azt hitte, ingyen megcsinálta volna a filmet. „Fizettem volna nekik, hogy szerepeljenek a filmben. De az ügynökeim kétségbeesése, hogy megkapjam ezt a munkát, így szól: „Igen! Mindenki 2500 dollárt kap.'

Taylor korábban beszélt Entertainment Weekly arról, hogy ő és Cox játssza Marciát és Coxot A Brady Bunch film és a folytatás. „Valahogy kiéltük a fantáziánkat” – osztotta meg Taylor a 2015-ös interjú során. „És elkezdtem csinálni ezt a szórakoztató szatírát, amit titokban imádtunk. Nem mintha gúnyolódtunk volna rajta. Nagyon komolyan gondoltuk Jan és Marcia tiszteletét.”

Szerkesztő Választása