John Ratzenberger Cliff Clavin levélszállítót játszotta a klasszikus tévé előadás Egészségére de újra megjelenik. Nem úgy, mint Cliff, ne feledd. Ratzenberger a Peacock sorozat cameo-szerepében bukkan fel Pókerarc , melynek főszereplője Natasha Lyonne. Egy dolog a detektívműsorral kapcsolatban, hogy minden epizódban számos vendégszereplést kap.

A sorozat második epizódjában bukkan fel. A 75 éves Ratzenberger segít a történetben. A műsor készítője, Rian Johnson örült neki. „Ő egy abszolút legenda” – mondta. „Kijött Albuquerque-be, és nagyon boldog volt, hogy ott lehet. Feltör minket a forgatáson.”

A „Pókerarc” sztárja, Natasha Lyonne szerint John Ratzenberger „vicces, vicces srác”

Lyonne azt mondta: „John mond valami furcsa dolgot, amikor azt gondolod, hogy nem figyel, aztán belevágna az egész mini-riffbe. Vicces, vicces srác.' Johnson is ezt mondta Egészségére A sztár, Rhea Perlman később feltűnik a sorozatban. Johnson viccelődött, hogy „lassan újra összeállítják a „Cheers” szereplőgárdát. Emlékszel jelentéseket.

Ami pedig azt illeti Pókerarc Johnson azt mondta: „Ez volt a műsor nagy része, ez az elképzelés, hogy Charlie olyan helyekre megy, amelyeket nem sok tévéműsorban látni. Nem sokemeletes épületek lesznek, ahol leveszi a vezetőket. Regionális vacsoraszínházak és autóversenyek lesznek. Izgalmas dolog, hogy kis mélyrepüléseket végezhetek Amerika e szegleteiben.”

Izgalmas lesz újra látni Ratzenbergert a tévében. De mi van a korai éveivel? Egy interjúban KÉPESSÉG Magazin , John Ratzenberger beszélt tudományos életéről. „A Sacred Heart Egyetemen jártam Bridgeportban, Connecticutban” – mondta. És mi volt a szaka? 'Angol. Ezért beszélem jobban a nyelvet. Amúgy sokkal jobb, mint korábban.”

Ratzenberger is elég elfoglalt volt a Pixarnál

Míg sokan Ratzenbergert az övéhez kötik Egészségére munkája során is eléggé elfoglalt volt a Pixarral. Szinte minden filmben, amit a stúdió készített az évek során, megszólaltat egy karaktert. Sok embernek ismerős lehet, hogy Hamm hangot ad a filmben Játékháború franchise. John Ratzenberger egy interjúban beszél a velük való együttműködésről Comics Beat .

Megkérdezték, hogyan reagált először a Pixar hírére Toy Story 4 . „Mindig jó hallani felőlük, különösen, ha azt mondják: „Ó, John, van egy új rész a következő filmben”, bármi legyen is az” – mondta Ratzenberger. „Olyan ez, mint bármelyik gyerekkori barátod, aki már régen meghívott a homokozójába. (És) ez egy csemege. Ők csak jó emberek. Tudják, mit csinálnak.'

Szerkesztő Választása