Charles Barkley volt a És Patrick Show az elmúlt héten és volt megkérdezte, kinek volt jobb karrierje : LeBron James vagy Tom Brady?

A Kosárlabda Hírességek Csarnokába ment a futballistával.

– Tom Brady – mondta Barkley. „Úgy gondolom, hogy jobban kellene értékelnünk Tom Bradyt. Tudod Dan, elmagyarázom, miért.Barkley legfőbb oka, hogy Bradyt választotta, a Super Bowl meccseken elért figyelemre méltó rekordja volt.

Idézte az egyik meccs rájátszásának kiemelt drámáját is NFL mint egy újabb toll a Brady sapkában.

„Az első számú, 10 Super Bowl hihetetlen” – mondta Barkley. „De az az őrültség – hogy miért helyezem a futball-eredményeket a kosárlabda-eredmények elé –, hogy az NFL-ben minden meccs egy meccs, és kész. Igen, jó pont. Ha van Kareem, Larry Bird, Magic Johnson, Kobe, LeBron Michael… De hogy minden meccs legyen hetes. Az NFL-ben minden meccs egy hetedik meccs. Nem számít, milyen nagyszerű volt az alapszakasz, hogy minden meccs a szezon végét jelenti, és ennek az embernek 10 Super Bowl-ig jutása és hét győzelme a történelem egyik legnagyobb teljesítménye.”

Charles Barkley szerint Tom Brady karrierje „páratlan”

Érvelésének lezárásaként Barkley Patrick Mahomes nagyszerűségére nézett, és Bradyhez hasonlította.

„Úgy gondolom, amit Tom Brady elért, a karrierje páratlan” – mondta Barkley. „Bármilyen nagyszerű is Pat Mahomes, ha megnyeri a Super Bowlt, csak kettőt kap! Neki csak kettő van, Dan! Gondolkozzon el rajta. És szeretem Patet. Annak ellenére, hogy az Eagles-szel megyek, és szeretem Travis Kelce-t. Ha nyernek, csak kettő lesz. Szereznie kell még egy marékkal.”

Szerkesztő Választása