Cathy Evelyn Smith, aki elismerte, hogy szolgálJohn Belushia drogok, amelyek megölték, meghalt. Smith 73 évesen elhunyt.

Smith, aki időt töltött a komikus túladagolásos halálában játszott szerepéért, augusztus 18-án halt meg. A Földgömb és Mail . Állítólag a British Columbia állambeli Maple Ridge-ben élt.

John Belushi 1982. március 5-én halt meg véletlen heroin- és kokaintúladagolásban. Smith felszolgálta neki a kábítószer főzetét, az úgynevezett speedball-t.Smith, a háttérénekes és Gordon Lightfoot zenész volt barátnője Belushival bulizott a nyugat-hollywoodi Chateau Marmontban Belushi utolsó napjaiban. Egy kis tömeg részei voltak, akik rendszeresen együtt lógtak. Hollywoodi sztárokRobin Williamsés állítólag Robert De Niro is a csoporthoz tartozott.

Később, 1982-ben Smith bevallotta, hogy megölte Belushit. Mielőtt elhagyta, beadta neki a kábítószert Állatház színész bungaló otthona. Megöltem John Belushit, mondta a lány National Enquirer . Nem akartam, de én vagyok a felelős.

Cathy Evelyn Smith időt tölt, miután bevallotta Belushi meggyilkolását

A hatóságok ezt követően letartóztatták Smitht másodfokú gyilkosság vádjával. A nő azonban kisebb vádakra alkudozott. 15 hónapos börtönbüntetését töltötte a kaliforniai Chinóban, nem szándékos emberölés vádjával.

Gordon Lightfoot kanadai énekes-dalszerző és gitáros állítólag Smithről írta a Sundownt. A 70-es évek elején négy évig éltek együtt.

Lightfoot ezen a héten beszélt a haláláról. Cathy nagyszerű hölgy volt, mondta A Földgömb és Mail . A férfiak vonzódtak hozzá, és féltékennyé tett. De nincs rossz mondanivalóm róla.

Belushi Wheatonban, Illinois államban nőtt fel. Jeles vígjátéki karrierje során sikerfilmekben játszott sztárszerepeket National Lampoon's Animal House és A Blues Brothers . Ezenkívül Belushi eredeti szereplője volt Szombat esti élet .

[H/T Chicago Sun Times ]

Szerkesztő Választása