Mennyit keresett Bruce Springsteen a The Middle reklámban a Super Bowl LV alatt?

A milliók szívét meghódító Super Bowl LV reklámban Springsteen egyéni pontszáma szerepelt, valamint a The Boss egyik első reklámszereplése és hanghordozása.

Bár nem biztos, hogy pontosan mennyiBruce Springsteena Jeep-reklámban játszott szerepéért készült, könnyű megnézni a Super Bowlon megjelenő reklámok árát, valamint a The Boss jelenlegi pénzbeli bevételeit.Mennyi a 'Közép'?

A Jeep egyelőre nem közölte, mennyit keresett a Grammy-díjas a Super Bowl-reklámban való megjelenéséért vagy a benne elhelyezett munkáért. Az autógyártó cég azt sem közölte, mennyibe került a hirdetés elkészítése.

A hirdetés adásba adása több tízmillió dollárba került volna, tekintve, hogy az idei Super Bowl 30 másodperces adásidejében körülbelül 5,5 millió dollárba kerül. Fajta . Csak e nyilatkozat szerint a Jeep 22 millió dollárt költött volna a kétperces helyért.

Bruce Springsteen korábbi bevételei és nettó vagyona

által összeállított adatok szerint az énekes 2018-ban 37,5 millió dollárt keresett Forbes . Ezzel a 84. helyet szerezte meg abban az évben a legjobban kereső hírességek listáján. 2018 óta azonban nem került fel a listára.

Együtt a keresete és a hely a Forbes térképen, fontos a nettó vagyonának megtekintése is. Springsteennek van becsült nettó vagyona 500 millió dollár. Slágeralbumain kívül a művész 2016-os önéletrajza, a Born to Run népszerűségnek örvend, és bestseller lett.

A Főnök 2017 és 2018 között tért vissza egyszemélyes show-jáért Springsteen a Broadway-n . A slágershow akkora népszerűségre tett szert a színpadon, hogy egy filmet készítenek a Netflix számára, aminek köszönhetően a 2019-es dokumentum- és koncertfilm társrendezője lett. Nyugati csillagok.

A reklám jelentése

Az a tény, hogy Springsteen nem jelenik meg reklámokban, és korábban más kéréseket is leállított, nagyon sokat jelent. Talán több, mint pénzbeli nyereség.

Olivier Francois, a Stellantis (a Jeep mögött álló autógyártó) marketing igazgatója azt állítja, hogy az évek során folyamatosan kérte Springsteent, hogy képviselje az autógyártó céget. A zenész azonban folyamatosan visszautasította. Úgy tűnt, hogy a Jeep Super Bowl LV-reklámának The Middle című reklámja megragadta Bruce szívét.

Amit ma látunk, az valóban egy 10 éves történet készülőben van – meséli Francois CNBC . Elkezdtünk beszélni Bruce-ról – Bruce-ról, nem vele, hanem a régi főnökömmel, Sergio-val [Marchionne]. … Szerette Bruce Springsteen zenéjét. Marchionne, aki 2018-ban halt meg, a Fiat-Chrysler (ma Stellantis néven ismert, miután egyesült a francia Groupe PSA céggel) vezérigazgatója volt.

Springsteen szerepe a Jeep reklámfilmben

Springsteen társszerzője volt a hirdetés eredeti kottájának, és biztos volt benne, hogy hozzáadta a szavakat a forgatókönyvhöz, hogy sajátja legyen. Január végén a forgatás Kansasben, Nebraskában és Coloradóban zajlott.

Francois beszél arról, hogyan látta Bruce a reklámot. A zenész ezt egyfajta imádságnak tekintette. Ez megmagyarázza, miért törődött azzal, hogy saját zenét írjon a hirdetéshez.

Ha ez egy ima, akkor nem akarta, hogy a zene elvonja a figyelmet erről – mondja Francois.

Akár pénzről, akár üzenetről van szó, Springsteen és Jeep is tetemes összeget keresett azzal, hogy elnyerte a közönség szívét a The Middle-ben.

Szerkesztő Választása