KorábbiA mi hölgyünkA küzdő ír vezetőedző, Brian Kelly a Louisiana Állami Egyetemre (LSU) indul, hogy elvállalja a vezetőedzői feladatokat.

Brian Kelly kiváló futballedző, és olyan teljesítményekkel büszkélkedhet, amelyekkel más edzők egyszerűen nem rendelkeznek. Most egy évekkel ezelőtti történet kering az interneten, és ez nem jó megjelenés Kelly számára.

Miközben a Central Michiganben edzősködött, Brian Kelly Robert Saleh-t és Matt LaFleurt alkalmazta diplomás asszisztensként. Ez azért fontos, mert Saleh és LaFleur is sok sikert aratott az NFL-ben. Saleh a New York Jets, míg LaFleur a Green Bay Packers vezetőedzője.A Central Michigan stábjában Brian Kelly állítólag mindkét edzőt meghívta egy általa rendezett partira. De ahelyett, hogy élvezte volna a decemberi bulit, Kelly valami mást is felsorakozott a diplomás asszisztenseinek – havat lapátolt és parkoló autókat. Brian Kelly megkérte a két leendő NFL-vezetőedzőt, hogy lapátolja a havat, és inasként viselkedjen. Az eset mindkét fiatal edzőre nagy benyomást tett.

Lapátoltuk a havat és leparkoltuk az összes autót. Aztán az éjszaka végén ismét el kellett mennünk az autókért – mondja Saleh a 2019-es ESPN interjú. Úgy döntöttünk, hogy amikor ebben a helyzetben vagyunk, soha nem fogunk úgy bánni az emberekkel, ahogyan velünk bántak.

Brian Kelly új diplomás asszisztenseinek szerencsére Louisianában nem nagyon esik a hó.

Brian Kelly távozása sokkoló hullámokat küld az NCAA-n keresztül

A lépés nagy megrázkódtatást okozott aNotre Dame labdarúgócsapatés a rajongók, mert elvakították őket a hír. Brian Kelly távozik South Bendből, Indiana államból, miután nagy sikereket ért el a Fighting Irish vezetőedzőjeként. Most a louisianai Baton Rouge-ba indul, ahol nagyobb lesz a tét, mint valaha is látott. Az LSU Tigers a Southeastern Conference-ben (SEC) versenyez, és sokat várnak a futballedzőtől és csapatától. Az LSU adminisztrációja menesztette a korábbi vezetőedzőtEd Orgeronaz év elején, annak ellenére, hogy néhány éve országos bajnokságot nyert az ő irányításával. Ne tévedjen – Brian Kelly-t bajnoki címre hívják. Bármi kevesebb, és előfordulhat, hogy ugyanabban a helyzetben találja magát, mint Orgeron.

Brian Kelly kész lesz a kihívásra. És ennek igazolnia kell a szerződést, amelyet az LSU ad neki. 10 éves szerződést kap, amely valószínűleg több mint 100 millió dollárt fizet neki, mielőtt lejár az ideje. Távozik egy 11-1-es Notre Dame-i labdarúgócsapattól, amely abban reménykedik, hogy idén bejut a rájátszásba.

Az LSU-nál minden szem Brian Kelly minden lépésére szegeződik, miközben megpróbálja megfiatalítani az iskola futballreményeit.

Szerkesztő Választása