Megkérdezzük, hányszor tud csatlakozni Bonanza, egy klasszikus tévés western, a csodálatos Betty White ?

Egy bizonyos korú emberek valószínűleg emlékezni fognak erre a részletre, különösen, ha kérik. Ez is egy nagyszerű trivia téma.Lorne Greene, aki Ben Cartwrightot alakította Bonanza , és White egy különleges eseményen szokott összeállni. És ez volt Macy hálaadás napi felvonulása.

Greene and White házigazdája az NBC közönségének kedvelt felvonulása 1963-72 között. Greene bársonyos hangjával bármit le tudott írni, és jelentőségteljesen hangoztatott. White pedig, aki jövő hónapban 100. születésnapjára készül, bármit viccesre tud csinálni. Tökéletes kombináció volt, amely a közönségnek az úszókról, a szuper léggömbökről és a középiskolai zenekarokról és tánccsapatokról mesélt.Ráadásul White is az NBC tagja volt szerelvény a Tournament of Roses Parádéval. White 1956 és 1976 között vezette a programot. A hetvenes években White Sue Ann Nivenst alakította A Mary Tyler Moore Show . Az NBC visszavonta a parádés szolgálattól, mert a hálózat nem akart túl sok műsoridőt adni a CBS-nek.

Újév napján csak ültem otthon, és nyomorultnak éreztem magam – mondta White a People magazinnak. Nézem, ahogy valaki más végzi a felvonulásomat.

Közben,Greenetökéletes apa és farmer volt Bonanza , az NBC franchise 1959-73 között. Így volt értelme, hogy az NBC párosítsa Bonanza sztár White-tal, aki a 60-as évek nagy részét különböző játékműsorokon töltötte. Intelligenciára és bájra volt szüksége ezekhez a szerepekhez, miért ne hívhatna fel parádét?

Előtt Bonanza, Greene rádióriporterként és bemondóként tette le névjegyét. Tehát nem volt szüksége senkire, aki megírja a forgatókönyveit. A második világháború alatt a Canadian Broadcasting Company-nál dolgozott. Az emberek Kanada Hangjaként emlegették. De a háborús hírek nem örömhírek. Tehát valaki megváltoztatta a becenevét a Végzet Hangjára. Nyilvánvalóan megingatta a Macy’s Parade hírnevét. Nem lehet komor, ha a hálaadásról és a Mikulás esetleges érkezéséről beszélünk.

Eközben Bonanza szakaszon Greene adott otthont a Miss International Beauty versenynek is. Miss Australia, aki 1963-ban nyerte el a címet, még a forgatáson is ellátogatott Bonanza . Van egy fotó Greene-ről, amely megmutatja, hogyan kell fegyvert lőni. Nyilvánvaló, hogy a magánórán a szárny és a korona járt.

Greene 1987-ben halt meg. Mindössze 72 éves volt. Fekélyműtét után tüdőgyulladást kapott, és egy Los Angeles-i kórházban halt meg. Örökké híres lesz a szerepéről Bonanza .

Eközben Betty White erősen megy. Január 17-én lesz 100 éves. Semmi kétség, meg fogja nézni a Rózsaparádé-t. Ez annyira az újévi hagyomány, mint a Macy’s felvonulása a hálaadás napjára. Valószínűleg a Greene-nel, a Bonanza ikonjával töltött ünnepekre fog gondolni.

Szerkesztő Választása