Korábbi elnökeBarack Obama ugyanolyan fittnek tűnik, mint a 2000-es évek hivatalba lépése előtt, még akkor is, ha egy kicsit szürkébb a tetején.

A volt elnököt a közelmúltban látták Hawaiin élni, hogy megkezdje az új évet. Úgy tűnik, hogy jelenlegi érdeklődését elmozdította a golfpályáról, és inkább az óceánba költözött egy kis evezős deszkára. A tevékenység is elég edzésnek tűnik. Miközben minden tőle telhetőt próbált egyensúlyozni a vízen, Obama egy sötét színű úszónadrágot viselt.

Eközben az 59 éves férfi mosolyogva evezett át a Kailua-öböl kristálytiszta vizén 15:30 körül. hétfőn. Obama O’ahu szigetén evezett. A kiszivárgott exkluzív fotók aTitkos szolgálatügynök követi szorosan a volt elnök mögött egy kajakban.Az Obama családról ismert, hogy minden évben Hawaiira utazik. Ott ünneplik a karácsonyt a volt elnök hazájában. Emberek jelentették Ez év elején Obama Hawaii-on született, és gyermekkora nagy részét ott töltötte.

Kétségtelen azonban, hogy Barack Obamának van még tennivalója, mielőtt profi evezős lesz.

Michelle Obama a nyaralásról beszél az Instagram-bejegyzésben

Barack Obama és az egykori first lady, Michelle Obama is kajakozással töltött néhány napot karácsony előtt. Decemberben Aloha államban voltak a Kailua-i Mid-Pacific Country Clubban.

Az Obama-család idei szünete az Egyesült Államokban eltöltött viharos év után következik. Michelle Obama éppen ezt fejtette ki egy Instagram-bejegyzést múlt hónap.

Számomra az ünnepek mindig is lehetőséget jelentettek a lelassulásra és a gondolkodásra. Annyi mindent elviseltünk az elmúlt évben, a járvány pusztításától a nehezen megnyert választások hullámvölgyéig – írta decemberben. De ami talán leginkább megmaradt bennem, az az igazságosság és empátia szenvedélyes üzenete, amely világszerte meghatározta a Black Lives Matter tiltakozásokat.

Michelleposztját azzal fejezte be, hogy imádkozni fog az Egyesült Államok népeiért, hogy az elkövetkező években jobban megértsék egymás körülményeit.

Imádkozom, hogy 2021-ben minél többen érjünk el, hogy megértsük azok tapasztalatait, akik nem néznek, nem szavaznak, vagy nem úgy gondolkodnak, mint mi. Imádkozom, hogy tanuljunk meg szünetet tartani, amikor dühösen vagy gyanakvóan reagálunk a kísértésre – zárta hozzászólását Obama. És imádkozom, hogy a nagylelkűséget és a kedvességet válasszuk a legrosszabb késztetéseink helyett. Ez nem mindig könnyű. De ez egy kiindulópont. És rengeteg nagyszerű példánk van mindazokban, akik idén azért vonultak fel, ami igaz. Köszönöm mindnyájatoknak. Nagyon büszke vagyok rád.

Szerkesztő Választása