A dolgok elég zordnak tűntek Szombat esti élet ezen a héten. KövetkezőElon Musk házigazda fellépése, A szombati epizód az értékelések orr alá került. A Keegan Michael Key házigazdája, Olivia Rodrigo zenei vendége elszomorítóan 3,5 millió nézőt ért el. Ez kevesebb, mint fele azoknak, akik ráhangolódtak Elon Musk epizódjára. Elon Musk szereplése a műsorbanmég csak nem is volt a legjobban jegyzett a szezonban.

Keegan Michael Key, korábban a duó tagja Key és Peele, című munkáiról ismert humorista holnapföld , Keanu , A ragadozó, és Legyünk zsaruk . Musical vendég Olivia Rodrigo egy fiatal feltörekvő sztár, aki nemrégiben a Drivers License című dalával került a figyelem középpontjába.

Elon Musk durva héttel nézett szembe az SNL-epizód után

Elon Musk epizódja volt a harmadik legnézettebb epizód az évadban, de ez nem jelenti azt, hogy sikeres volt a milliárdos számára. Valójában egyes szakértők becslése szerint az epizód valószínűleg 20 milliárd dollárba került Elon Musknak. A bemutató utáni 24 órában a Dogecoin részvényei közel 30%-ot estek. A Dogecoin egy kriptovaluta, amelynek Elon Musk nagy rajongója. Valójában a Dogecoin eladása annyira felkavaró volt, hogy Robin Hood , egy befektetési alkalmazás, összeomlott.Alapján Forbes , a milliárdos vagyona 20 milliárd dollárral csökkent az SNL-ben nyújtott vendéglátó fellépését követően. Részvényei Tesla 15%-kal csökkent a következő héten.

Természetesen mindez nem egy egyszerű tárhelyes fellépésnek volt köszönhető. Ami a Teslát illeti, a milliárdos nemrégiben visszatért egy februári kijelentéséhez, miszerint az emberek képesek lesznek bitcoinnal fizetni egy Tesláért, arra hivatkozva, hogy a fosszilis tüzelőanyagokat a Bitcoin bányászatához és tranzakcióihoz gyorsan használják.

Ennek ellenére a Forbes szerint a férfi neve 145 milliárd dollár körül van, ami 110 milliárd dollárral gazdagabb, mint egy évvel ezelőtt. Bár nem valószínű, hogy a Tesla-cseppeknek bármi köze lenne az SNL-ben töltött idejéhez, Dogecoin valószínűleg igen, mivel szinte azonnal az epizód kezdete után raktáron lévő csökkenést mutatott be.

Az epizód langyos értékelést kapott

Az SNL-epizódról szóló vélemények a langyostól a csípősig változtak, és nem csak Musk teljesítménye miatt. Sokan eléggé hiányosnak tartották a vígjátékírást. Egy konkrét vázlat, Z generációs kórház , felkapott, többen csúfolják, hogy teljesen kapcsolaton kívül.

Az epizód fénypontja Elon Musk különc partnere volt,Grimes énekes/dalszerző. Szerepelt egy vázlaton, ahol Musk Wariónak, míg ő Peach hercegnőnek öltözött. Wario a Twitteren is felkapott volt.

A jövő heti epizód a finálé . Anna Taylor Joy, aki nagy hullámokat vert az előadásával A királynő Gambitja SNL-re van állítva. Közben, Lil Nas X a zenei vendég. Remélhetőleg az SNL számára a kettő kellő intrikát von majd be ahhoz, hogy növelje a nézettséget.

Szerkesztő Választása