Az NFL világa jelenleg sokkos állapotban van, miután a Buffalo Bills játékosa, Damar Hamlin összeesett a pályán. Hamlin éppen befejezte a tackle-t, amikor felkelt, majd összeesett. A rajongók és az NFL-játékosok egyaránt posztoltak a Hamlin iránti aggodalmukról.

„Imádkozás Damar Hamlinért, családjáért és csapatáért” – mondta egy rajongó írt .

„El sem tudtam képzelni, hogy azon a pályán nézhetem, ahogy újraélesztést adnak… a szívem Damar Hamlinért, a játékosokért és a családért.” tweetelt . A meccset az első negyedben ideiglenesen felfüggesztették, a hazai Cincinnati Bengals 7-3-ra vezetett a Bills előtt. Később az NFL elhalasztotta a meccset. A szurkolók elhagyták a stadiont.NFL-játékosok, rajongók, riporterek osztják meg gondolataikat a pályán történt incidens után

Robert Griffin III ezt a tweetet küldte: „Kérjük, ne ossza meg a Damar Hamlin-darab videóját. Oszd meg ezt, mert mindannyian imádkozunk érte és a családjáért.”

Egy másik rajongó megosztott egy fényképet Hamlinról egy gyerekkel játékvezetésen. „2020-ban, a Pittnél töltött utolsó évének végén Damar Hamlin játékfelhajtást szervezett a gyerekeknek szülővárosában, McKees Rocksban (Pa.). Ez az a fiatalember, aki ma este pályára lépett Cincinnatiben. Ő férfi; nem egy szám a mezön. Imádság Damarért.”

A Bengals legyőzte a riportert Kelsey Conway Twitteren közzétett egy fotót Tee Higginsről, aki a Cincinnatiben játszik, és édesanyjáról. Conway ezt írta: „Csak állt Tee Higgins anyja mellett, aki most kimegy Tee-vel, aki átöleli a karját. Tee volt az, aki ütközött Damar Hamlinnal, mielőtt összeesett”.

A meccs elhalasztása előtt sokan hangot adtak érzéseiknek a helyzettel kapcsolatban. Az egyik ilyen volt Kyler Murray , az Arizona Cardinals hátvédje. „Imádkozzunk Damar Hamlinért és családjáért. Ezt a meccset el kellett volna nevezni, jelenleg senkit nem érdekel a futball…” – írta Murray.

Ez a rajongó további gondolatokat fogalmazott meg Hamlinről a személy és a játékos is. „Damar Hamlin egy helyi gyerek a híd túloldaláról, aki a városban maradt egyetemi labdát játszani, és szilárdan hitt a közösségben és a visszaadásban. Ő egy igazi. Egy jó. Egy jinzer a velejéig. Minden imát érte, a családjáért és az egész Bills közösségért.”

Egy másik - válaszolta a rajongó hogy a Bills és a Bengals vezetőedzői hogyan kezelték a helyzetet a pályán. „Dicséret illeti Sean McDermottot és Zac Taylort, hogy játékosaik igényeit helyezik előtérbe, a futballnál gyorsabban, mint ahogy az NFL képes lenne. Ezt csinálják a jó edzők. Imák Damar Hamlinért”.

Szerkesztő Választása