Az NFL-rajongók rosszul lettek Tony Romótól a CBS közvetítőfülkében a Bengals-Bills rájátszás után.

Romót egykor az NFL-közvetítések legjobb színelemzőjének tartották, de ebben a szezonban gyors fordulatot vett. Valójában teljes 180 fokos fordulat volt a közösségi média reakciói alapján.

Az Awful Nouncing munkatársai észrevették ahogy a rajongók bekapcsolták Romót, miközben a CBS-en nézték a meccset.'Romo átgondolt elemzését sok közhely és nagyon nyilvánvaló kijelentés váltotta fel, amelyek nem sokat tesznek hozzá ahhoz, amit mindannyian nézünk' - írta Sean Keeley. „Ő is sok mindent beépített morogva és egyéb zajok repertoárjába. (Van) rengeteg ilyen volt kiállítva vasárnap.

„Arról nem is beszélve, hogy Romo nemegyszer hangosan kimondta, hogy valójában nem tudja, mi történt egy darab közben. (Ez az utolsó) dolog, amit valaha is hallani akarsz egy bemondótól.

Nem csak a rajongók voltak rosszul Romo-tól, a CBS-játékos Jim Nantztól fáradtság jeleit mutatta a játék során.

Lehet, hogy a rajongók rosszul vannak a Cowboystól, vagy Romótól, vagy mindkettőtől. A Cowboys kiesett az utószezonból, de Romo visszatér az AFC bajnokságba, amikor a CBS közvetíti a vasárnapi Chiefs-Bengals meccset.

Romo az első számú színelemző lett, amikor a CBS felvette Phil Simms helyére, Nantz régi partnerét. Eleinte Romo nagy jelenléte volt, amikor felvették.

Nyilvánvaló volt, amikor megjósolta a játékokat, mielőtt azok megtörténtek.

A rajongók határozottan rosszul lettek Romótól, amikor más sportágakat integrált az NFL közvetítésébe. Ki gondolta volna, hogy ez lehetséges?

A rajongók rosszul vannak Tony Romótól

„Egy ponton Romo a játékórát „lövésóraként” emlegette, ami nem számít a futballban” – írta Keeley. „Az NFL közönsége, aki az egész szezonban Romo hanyatló híváskészségével küzdött. Úgy tűnt, vasárnap végre elegük lett.”

A nap egyik legjobb hívása, ami a legjobban laza kifejezés volt, az volt, amikor Romo nem tudta leírni a fumble-t.

„Úgy tűnik, hogy előrehaladt volna, de úgy tűnik, fumble is” – mondta Romo. 'Nem tudom.'

Igen, rosszul lennénk, ha Romo az NFL-t is behívná. Ez eléggé kijelentés. Nagy, ha igaz, ahogy a gyerekek mondják.

Mindenesetre az NFL-rajongóknak Romóval kell megküzdeniük a jövő héten, de a szezonra ennyi. Ebben a szezonban a FOX rendelkezik a Super Bowl közvetítési jogával.

A rajongóknak most nem kell rosszul lenniük a Cowboys egykori hátvédjétől.

Szerkesztő Választása