A hír nyomán, hogy Missy Peregrym kilép a CBS FBI-jából, a műsorvezetőkbőlTV sorozattovábbi részleteket árulnak el a színésznő ideiglenes távozásáról.

A legutóbbi FBI-epizód előtt Missy Peregrym az Instagramján bejelentette, hogy kilép a műsorból. Ma este az utolsó epizód a szezonban – ne akard kihagyni! most megyek szülési szabadságra…

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy bejegyzés, amelyet Missy Peregrym (@mperegrym) osztott megA legutóbbi epizódban Missy Peregrym karaktere, Maggie jelentős mértékben ki volt téve egy vegyi fegyvernek, és csak ésszerű esélyt kapott a teljes felépülésre. De ne aggódjatok, FBI rajongók! Bár az egész helyzet arra utal, hogy Missy Peregrym valójában teljesen elhagyja a sorozatot, visszatér a sorozat potenciális ötödik évadára.

Beszélgetés közben TV vonal Missy Peregrym FBI-tól való szakításáról Rick Eid showrunner kijelentette: A valóság az, hogy [Maggie felépülése] egy utazás. eltart egy ideig. Amikor visszatér, akármikor is, valószínűleg nagyrészt ugyanaz lesz, mint az öreg Maggie. De valami elég traumatikuson ment keresztül.

Eid azt is elmondta a médiának, hogy Missy Peregrym FBI-szereplőjének nemcsak fizikai sérülései lesznek, hanem érzelmi sérülései is. Ez hatással lehet arra, hogyan látja a világot, és hogyan kezeli az eseteket.

Missy Peregrymet egyszer már leírták az FBI-ról

Eközben a TV Line felfedte, hogy Missy Peregrymnek több mint két éve született első gyermeke. FBI-szereplőjét egy titkos megbízás alapján leírták a műsorról. A harmadik évadban azonban visszatért a show-ba. Peregrym második gyermekével az FBI írói egy drámaibb ideiglenes távozás mellett döntöttek.

Eid elmagyarázta: Egy csomó különféle ötlet keringett az írók között. És úgy történt, hogy „Hmm, ott van ez a szaringáz-ötlet…” és ez egy érdekes, szerves módja lehet Maggie-nek egy kis szabadságra. Szükségünk volt egy olyan történeti pontra, amely egy időre elküldte őt. És ez természetesnek tűnt.

Eid arról is beszélt, hogy a Maggie kórházi ágya mellett reggeliző OA egy módja annak, hogy megerősítse, mennyire fontosak egymásnak a páros, és mennyire törődnek egymással. Nagyon izgatott voltam ezekért a jelenetekért. És mindketten nagyszerű munkát végeztek.

Ami a közelgő évadzárót illeti, az Eid ugratott, merem állítani, hogy ez valóban olyan érzelmes. Van egy elég erős [epizód] 22.

Az FBI először 2018 szeptemberében mutatkozott be, és négy évadot tartalmaz, 74 epizóddal. A krimiben Missy Peregrym mellett Zeeko Zak, Jeremy Sisto, Ebonee Noel, Sela Ward és Alana de la Garza szerepelnek.

Szerkesztő Választása