Számos szereplő a CBS show-banFBIérdekes és számos élményben volt részük New York-i epizódok forgatása közben.

Nem félnek megosztani néhány szót tapasztalataikról sem.

Tekintse meg ezt a videót, amelyet vasárnap tettek közzé a műsor Twitter-fiókjában.A videóban megszólaló FBI-sztárok között van Missy Peregrym, aki Maggie Bell FBI különleges ügynököt alakítja. A sorozat további sztárjai közé tartozik Zeeko Zaki, mint Omar Adom O.A. FBI különleges ügynök. Zidan. Jeremy Sisto is része a CBS-dráma szereplőinek.

Ez a műsor történetesen része aFBIA franchise-t Dick Wolf ügyvezető producer fejlesztette ki. Ha ez a név ismerősen cseng, akkor igen, ő ugyanaz az ember, aki a Law & Order franchise mögött áll.

Az „FBI” a Dick Wolf által létrehozott franchise más részeinek bevezető műsoraként működik

Az FBI két másik kapcsolódó műsorhoz csatlakozik, az FBI: Most Wanted és az FBI: International a CBS menetrendjében. Egy dolog, ami mindegyiküket segíti, az az, hogy ugyanazon az éjszakán, kedden adják le.

Azok a kívülállók, akik mindhárom műsor iránt érdeklődnek, 20 órakor kezdhetik kedd estéjüket az FBI-nál. Keleti, 19 óra. Központi. A Most Wanted és a International követi a példáját. Valójában mindhárom előadásnak volt egy crossover hangulata, amikor szeptember 21-én mutatták be őket.

Valaki azon tűnődhet, hogy miért van mindhárom műsor összerakva.

Wolf beszélt róla Határidő .

Tudjuk, hogy ez működik, hogy vannak bizonyos dinamikák, amelyek igazak, amikor ezeket a műsorokat egymásra halmozzuk – mondta. Megnézheti azokat a kutatásokat, amelyek azt mondják, hogy mindenki a falásokról beszél, és az emberek, akik három éjszaka alatt befalnak egy sorozatot és megnéznek (egy évadot).

Farkas is azt mondjaFBIa nézőknek megvan a szokásuk, hogy túlzottan nézik a műsorokat. Ez túlmutat Wolf műsorain is.

Olyan streaming sorozatokról van szó, ahol az átlagos sorrend 8, és egy csomó epizódon keresztül lehet jutni – mondta az interjúban a veterán műsorkészítő. De az átlagos ivászat három óra.

A CBS Entertainment Executive örömét fejezi ki a show kínálatának bővítésében

Úgy tűnik, ott érzik magukat a legkényelmesebben az emberek, ha leülnek és néznek valamit. És 40 évnyi tevékenység után egy dolgot tudok, hogy ha megfelelően terítjük meg az asztalt az amerikai televíziós közönség számára, akkor maradni fognak.

Ha valaki tud a nézési szokásokról, akkor az Farkas. Ő az elme a Law & Order és annak összes mellékterméke mögött.

A CBS nagyon örül annak, hogy Wolf úgy döntött, hogy olyan sorozatot hoz a hálózatába, mint az FBI. Az ő eredményei sokat mondanak, és ezt ők is tudják.

Az „FBI” a leggyorsabban növekvő márka a televízióban, és partnerünk, Dick Wolf egy újabb kreatív módot talált univerzumának kiterjesztésére – mondta Kelly Kahl, a CBS Entertainment elnöke egy interjúban. Határidő .

Szerkesztő Választása