Jennifer Aniston néhai édesapja, John Aniston gyönyörűen elkapta a hosszú távú szappanoperáját, Életünk napjai .

John 37 éven át szerepelt a sorozatban, mint Victor Kiriakis. A színész november 11-én, 89 éves korában hunyt el, és a döntő Életünk napjai epizód december 26-án, hétfőn került adásba.

Egy karácsonyi témájú történetben John durva bűnügyi főnökének személye végre megváltásra talált. Victor összecsapását mutatta be unokaöccsével, Sonnyval, aki a volt férjével akarta megosztani az ünnepeket. Victor azonban nem volt hajlandó megbocsátani és elfelejteni, ezért megtiltotta.Később azonban rájött, hogy túl kell lépnie haragján, és azt mondta Sonnynak: „Meggondoltam magam, mert arany szívem van.”

Az epizód vége előtt egy kiemelt tekercs, amely John Aniston legjobb képernyő-pillanatait mutatta be. És ahogy a történet véget ért, egy fiatal Victort mutatott be a jachtján, amint elhajózott a naplementébe.

„John Anthony Aniston 1933-2022 szeretetteljes emlékére. Jó éjszakát, édes herceg; és az angyalok szárnyai énekelnek neked a nyugalomba…” – olvasható az utolsó képernyőn.

John Aniston megosztja a hírt apja elhunytáról, és nem derült ki a halál oka

Jennifer Aniston megosztotta a szomorú hírt apja haláláról november 14-én az Instagramon . A hírrel a Barátok alum több fotót is közzétett róla és édesapjáról az évtizedek során. Vannak, akik gyerekként mutatják be Johnnal, mások pedig azt, hogy ketten együtt sétálnak a vörös szőnyegeken.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

„Édes papa… John Anthony Aniston” – írta. „Te voltál az egyik legszebb ember, akit valaha ismertem. Nagyon hálás vagyok, hogy békében – és fájdalom nélkül – felszálltál az egekbe. És 11/11-én nem kevésbé! Mindig tökéletes volt az időzítésed. Ez a szám örökre még nagyobb jelentéssel fog bírni most számomra.”

– Az idők végezetéig szeretni foglak – fejezte be. – Ne felejts el meglátogatni.

Nem osztott meg részleteket John haláláról.

Nem sokkal halála előtt Jennifer Aniston abban a megtiszteltetésben részesült, hogy édesapja nevében átvehette a 2022-es Daytime Emmy-életműdíjat.

Beszédében Jennifer azt mondta, hogy John mellett kiállni „igazán különleges pillanat volt”, és arról áradozott, hogy apja „igazi ikon” a kifogástalan munkájának köszönhetően. Életünk napjai . Azt is megjegyezte, hogy az iparág „jól tisztelt színészeként” szerzett hírnevet. És világossá tette, hogy nem is lehetett volna büszkébb.

„Több mint 30 éven keresztül az előadás iránti elkötelezettsége kivívta színésztársai tiszteletét és csodálatát, mély barátságokat, és rajongók millióit izgatta világszerte” – mondta. „Karrierje szó szerint az életmű definíciója.”

Szerkesztő Választása