Az Aranyláz sztárja, Rick Nesskívülállóként indult a műsorban az aranybányászat világában. De puszta akaratával és kitartásával kiharcolta helyét az iparágban, és most saját csapatát vezeti. Az Outsidernek adott exkluzív interjújában a reality-sztár megvitatta a show kezdeti napjait, és azt, hogy hogyan karmolta fel magát a ranglétrán.

Az első néhány évad őrlődő volt Ness számára. Időnként úgy érezte, mintha a feje fölött van. És elismeri, elkövetett néhány hibát az évek során. Az egykori zenész, Ness nagyon kevés tapasztalattal indult a műsorban. Mindazonáltal családja építőipari vállalatánál dolgozott némi ismeretekkel a nehézgépekkel kapcsolatban

Kicsit olyan volt, mintha a farkasok közé vetették volna – mondta Ness az Outsidernek. Abban az évben a „Gold Rush”-on, ahogy ragyogott, elég rossz volt. Sok hibát követtem el. És nagyon nyilvánvaló volt, hogy sokat kell tanulnom.

Rick Ness: Teljesen az aranyláznak szenteli magát

A harmadik évad kezdete óta Ness folyamatosan emelkedett a ranglétrán. Manapság a valóságsztárnak saját csapata és tétje van, aki azt a megfoghatatlan aranyat keresi. Ness elmondta, hogy azzal a szándékkal ment a műsorba, hogy minél többet tanuljon.

Őszintén szólva, azt hiszem, amikor úgy döntök, hogy megteszek valamit, nagyjából vagy teljesen bent vagyok, vagy teljesen kint vagyok – mondta Ness. Én mindig így voltam vele. Amikor eldöntöttem, hogy ezt akarom csinálni, csak beleadtam magam.

Annak, hogy mindenét az aranyiparba fordította, hozzátartozott az útmutatás keresése is. Ness azt mondta, hogy sokat tanult olyan munkavezetőknél, mint Gene Cheeseman. Annak ellenére, hogy most ő a saját csapatának a főnöke, Ness azt mondta, hogy még mindig tanul a munkahelyén. Minden évszak új tanulságokkal és kihívásokkal is jár.

Az első évem után következő évben nagyon szerencsém volt, és Gene Cheesemantől tanulhattam – mondta Ness. Parker [Schnabel] kinevezte művezetőnek. Gene az egyik legjobb srácnak bizonyult, akivel valaha találkoztam életemben. És tényleg lehajtottam a fejem, megpróbáltam mindent megtanulni, amit csak lehetett, és az is maradni. És azt hiszem, ha őszinte akarok lenni, akkor is így vagyok. Még mindig minden nap tanulok.

Szerkesztő Választása