Amellett, hogy a legjobb barátokat játszom a szeretett kommenAz aranylányok,Betty White és Rue McClanahan valójában nagyon közeli barátok voltak a való életben.

A két szeretett színésznő együtt dolgozott, mielőtt megjelent a műsorban. Alapján OKMagazine.com , White és McClanahan a Mama’s Family című műsorban jelentek meg.

Tehát a The Golden Girls egyfajta találkozó volt számukra. És ahogy korábban is tették, White és McClanahan nagyon jól kijöttek egymással, miközben a híres sitcomon dolgoztak, négy érett nőről, akik a floridai Miamiban osztoznak otthon.Kis szójátékokat játszottak, amikor nem forogtak a kamerák – mondta a színésznők egyik barátja a kiadványnak. Olyan szerelem és barátság volt közöttük.

Ez a szerelem és a barátság mélyre hatolt. Valójában olyan mélyen, hogy amikor Rue McClanahan több mint egy évtizeddel ezelőtt elhunyt, White eléggé összetört.

Jobban fáj, mint gondoltam volna, ha ez egyáltalán lehetséges – mondta Betty White McClanahan haláláról. Ő volt minden, ami egy barátját illeti.

Rue McClanahan 76 éves volt a halálakor. 2010. június 3-án hunyt el New Yorkban.

Betty White a „The Golden Girls” utolsó élő sztárja

Amint azt a The Golden Girls rajongói tudják, White az édes, de nagyon naiv Rose Nylundot alakította a műsorban.Rue McClanahanjátszotta a pimasz, emberőrült déli belle Blanche Devereaux-t.

Betty White most 99 éves. 1922. január 17-én született az illinoisi Oak Parkban. Ő az utolsó túlélő tagja annak a négy nőnek, aki örökre az Aranylányok marad a rajongók millióinak szívében.

McClanahan mellett a The Golden Girls sztárjai, Bea Arthur és Estelle Getty is elhunyt. Arthur , aki Dorothy Zbornakot alakította a műsorban, 2009. április 25-én halt meg a kaliforniai Los Angelesben. Halálakor 86 éves volt. Getty Dorothy anyját, Sophia Petrillot játszotta. Getty 2008. július 8-án halt meg Los Angelesben. 84 éves volt.

És bár nem volt olyan közelArthurés Getty, mint McClanahan, White továbbra is erős barátságot ápolt a szeretett színésznőkkel.

Estellehihetetlen volt – mondta Betty White a színészéről.

És bár sok jelentés érkezett arrólfehérés Arthur nem jött össze, valójában igen. Állítólag összebarátkoztak, miközben nagyjából ugyanabban az időben gyászolták édesanyjuk halálát.

Sok volt a kézfogás és a részvét – osztotta meg az OKMagazinnal a színésznők egyik barátja. Valóban összefogtak, amikor bármelyikük gyászt élt át, és azt hiszem, ez átragadt a kamerán belüli interakcióikba is.

Szerkesztő Választása