Taylor Sheridan legújabb projektje, 1923 új mércét állított nem csak az alkotó, hanem a számára is Paramount+ . A Paramount+ szerint a kiadás a Yellowstone A hétvégi spin-off új rekordot döntött a legnézettebb premierként az Egyesült Államokban.

1923 egyértelműen megnyerte a versenyt, közel 80%-kal felülmúlva a korábbi rekordot. Határidős jelentések . Jobb eredményeket ért el, mint a korábbi Paramount+ kiadások, beleértve Halo és Sheridané 1883 , Kingstown polgármestere és Tulsa király . December 18-án a Paramount+ új műsorának premierje 7,4 millió nézőt vonzott az összes platformon. Ez magában foglalta a Paramount Network első adását, valamint két ráadást és egy CMT-n való futtatást. A Paramount Global egyelőre nem hozta nyilvánosságra a nézettségi besorolást. Mindazonáltal bejelentették, hogy a Paramount Network lineáris mintavételezési előzetese ígéretesnek tűnik, és jelenleg ez a legnagyobb sorozatpremier kábelen 2022-ben.

Chris McCarthy, a Paramount Media Networks és az MTV Entertainment Studios elnök-vezérigazgatója nyilvánvalóan elégedett volt az értékelésekkel. 'Az Yellowstone az univerzum továbbra is rekordokat dönt a legújabb fejezetünkkel, 1923 a Paramount+ valaha volt legnézettebb premierje, és az év első számú új kábeles premierjeként debütált a lineárison” – mondta McCarthy. „Taylor Sheridan továbbra is megérinti a kulturális idegzetet, amely ellenállhatatlannak bizonyult a nézők számára szerte az országban és a világ minden tájáról, és ez a legújabb rész nem mutatja a lassulás jeleit – ismét bizonyítja, hogy franchise-stratégiánk a Paramount+ jövőjét erősíti. .”Lehet, hogy az 1923 a nézettség sikere, de a sztár, Harrison Ford nem tekinti tévésnek

Az új show főszereplője Helen Mirren és Harrison Ford, Cara és Jacob Dutton, a család matriarchája és pátriárkája. A Paramount szerint a műsor a 20. század elejéről szól, amikor a világjárványok, a történelmi szárazság, a tilalom vége és a nagy gazdasági világválság mind-mind sújtja a hegy nyugati részét, és a Dutton családokat, akik otthonuknak nevezik.

A veterán színésznek, Harrison Fordnak ez az első főszerepe a televízióban. Úgy tűnik azonban, hogy nem ért egyet a felhívással 1923 tv első helyen. „Folyamatosan televíziónak hívják” – nemrég Ford – mondta a The New York Timesnak . „De ez annyira nem televíziós. Ez, tudod, hatalmas kilátás. Ez egy hihetetlenül ambiciózus történet, amelyet epikus léptékben mesél el. A dolog mértéke szerintem óriási a televízió számára.” Így folytatta: „Taylor Sheridan minden bizonnyal azon emberek közé tartozik, akik jelenkorunk legkülönlegesebb tehetségei, és én nagyon jól érzem magam ezen.”

A Fordnak két nagy eladási pontja volt 1923. Az első Sheridan nagyszerű ötletei voltak. A második az volt, hogy újra együtt dolgozhattam Helen Mirren úrnővel. Ford hálás, hogy Mirren a főszereplő, miután először dolgoztak együtt az 1986-os filmadaptáción. A Szúnyogpart , Paul Theroux regénye alapján. „Csodálom a munkáját és a személyét [most], és ugyanúgy csodálom őt, mint akkor” – mondta Ford a hónap elején az 1923-as vörös szőnyegen. „Csodálatos, egyszerűen egy kedves ember, így szakmai és személyes öröm volt újra együtt dolgozni vele.”

Szerkesztő Választása