„Nehéz kifejezni, mennyire lenyűgözött, és természetesen továbbra is vagyok Harrison és Helen miatt.” James Badge Dale kezdődik az övé 1923 társszereplő.

Dale, akit a közönség a legjobban ismer Az eltávozott és 13 óra , a legújabb színész, aki a szerepét vállalta John Dutton I, vagy Sr., ahogy hamarosan ismerni fogják . A közönség először az imádnivaló, 5 éves Audie Rick of-on keresztül ismerte meg karakterét 1883 . Más fiatal színészek adtak életet I. Jánosnak közben Yellowstone visszaemlékezések is, de Dale élete közepén alakítja a karaktert, hogy a legjobb képet adhassuk WHO az első a John Duttonok hosszú sorában van . És ezt a képernyőikonok mellett teszi Harrison Ford és Helen Mirren mint Jacob és Cara Dutton .

Dale mindenekelőtt a duó „professzionalizmusát, kreativitását, szenvedély a munkájukért és a humorérzékükért” címmel TV Insider megelőzve 1923 ’s december 18-i megjelenés. „Ők ott vannak, mint én! És én vagyok valaki, aki munkában , tudod? Nem térek vissza a trailerhez. De [nem tudom megmondani], hányszor ugrottam be a díszletbe, és Harrison azt mondja: „Hol voltál? mi van veled?” – mosolyog.

Mesteri élmény volt ez a színész számára, aki hozzáteszi, hogy „szenvedélyesebben és ihletesebben távozott ettől a munkától, mint én az elmúlt évek során”.

Marley Shelton , akivel a közönség John Dutton Sr. jobbik feleként, Emma Duttonként fog találkozni. „Nyilvánvalóan nagy rajongója vagyok mindkettőjük [karrierjének], és már régóta az vagyok. De azt mondanám, hogy még nagyobb rajongója vagyok nekik, mint embereknek, most, hogy abban a kiváltságban volt részem, hogy velük tölthettem egy kis időt” – visszhangozza.

Az „1923” Helen Mirren és Harrison Ford bemutatója

Amikor ezeknek a hollywoodi ikonoknak a munkáját nézzük, „annyira törekvő” – teszi hozzá Shelton. „Ahogyan Badge mondta, olyanok játszma, meccs , és szakmaiságuk, beállított etikettjük, mesterségük. Ez inspiráló! Ez olyan, mint, hogy az Északi csillag. Hogy ez az, ami szeretnék lenni, és továbbra is dolgozni szeretnék” – méltat Mirrenről és Fordról.

Ami magukat a hollywoodi ikonokat illeti, mindkét színész figyelte – és merített ihletet – 1923 elődje, 1883 , és nem Yellowstone .

„Rendkívül tisztelem Kevint, a munkáját és mindazt, amit végzett, és a munkáját, amit csinál. Yellowstone ' Ford elmondta ÉS! hírek a sztárról és a sorozatról, amely az egészet elindította. „De a saját utamon járok. Nem volt esélyünk a felzárkózásra, de már nagyon várom.”

Mirren ugyanezt visszhangozta, mondván: „Nem, valójában nem beszéltem Kevinnel. nem ismerem őt! Talán ezeken a napokon mindannyian összejövünk.”

Ehelyett mindkettő helyénvalónak találta a tapasztalatot ami Duttonjaik elé került figyeléssel 1883 , ahogy Ford elmondta nekem a saját chatünkben. Aminek van értelme, tekintve, hogy mindannyian tanulunk a múltunkból. És tudva, kik lesznek a leszármazottai egy évszázaddal a jövőben (lásd: Yellowstone ) nem éppen Jacob vagy Cara Dutton tudása lenne.

Tudja meg, hogyan kapcsolódik mindez mikor 1923 találatokat Paramount+ idén december 18.

Szerkesztő Választása