Todd Hoffman ihletet kapott a pályáraAranyláztévéműsorként és működött. Sajnos csődje megosztotta néhány rajongóját.

Hoffman, aki elmentAranyláza nyolcadik évad után érdeklődését az aranybányászat mellett folytatta. Elkezdett olyan tévéműsorokon és produkciókon dolgozni, amelyekben az általa alapított műsor elemei voltak. Hoffman emellett énekesi karriert is keresett.

A rajongók mégis vállalták egy Reddit szál és hallatssák a hangjukat Hoffman távozásakor. Az első Redditor azt írta, hogy nem érdekel, újranézem az aranylázat az elejétől, és Hoffmanék megérdemlik, hogy csődbe menjenek. Ez hamarosan más hangokat vont be a beszélgetésbe.

Az „Aranyláz” sztárja sok különböző gondolatot ébreszt

Egy másik ember azt írta: Nem érdekel, mi? Egy Redditor követte ezt, és ezt írta: Őt mindegy. Mégis valaki más beszólt, és azt mondta: Legalább láthatod a Parker-sztorit a kezdetektől. Ez vicces.

Ez egy tévéműsor. Valakinek kellett lennie annak, aki elbukott. volt Redditor másik megjegyzése.

Nyilvánvalóan valaki más figyelteAranylázszorosan. Ez a személy azt írta: Éjjel-nappal összehasonlítja Dave utolsó évadát, amikor megpróbálják kiolvasni a szennyeződést, és Todd összes szennyeződését a gépbe dobja, és összekulcsolja az ujjait.

Valójában Dave volt az az ember, és Todd buta volt, hogy nem hallgatott rá. Ha megtette volna, talán másképp alakult volna egy másik Redditor válasza.

Mint láthatja, sokféle vélemény létezik Todd Hoffmanról. Egy cikk szerint állítólag több mint 10 millió dollárt keresett Looper , aranybányászatának ideje alatt az Aranylázon. Tehát az embereknek továbbra is meglesz a véleményük róla. Mégis az ő inspirációja volt a műsor bemutatása, és az utat talált a tévében.

Rick Ness a „Comeback Kid” becenév megszerzéséről beszélt

Rick Ness felvette a Comeback Kid becenevet a műsorban. Hol vette fel azt?

Erről 2021 augusztusában adott interjúban Hollywoodi szappandoboz .

Egyáltalán nem bánom, őszintén szólva aAranyláz- mondta a sztár. Ness azt is mondta, hogy inkább én lennék az, mint a vesztes. Volt egy rossz szezonom, ahol rohadt közel volt, ahol akárhogy is alakulhatott volna.

Ness azt mondta abban a rossz szezonban, hogy majdnem mindent elveszített, és ha én megtenném, akkor esélyem sem lenne arra, hogy visszatérjek. Szóval csak kiváncsi voltam, és valahogy megbuktam, és lehetőségem volt visszatérni, és úgy érzem, nagyban visszatértem.

Győződjön meg róla, és nézze meg a Gold Rush-epizódokat a The Discovery Channelen.

Szerkesztő Választása