Freddy Dodge részese volt a rendkívül sikeresnekDiscovery Channel sorozat Aranyláz az előadás 2010-es bemutatója óta.

Most, a régóta Aranyláz a sztár önállóan ágazik el a Dodge vadonatúj spin-off sorozataként, Aranyláz: Freddy Dodge bányamentése jelenleg a Discovery Plus-on közvetíti.

Ebbenúj sorozat,a régóta fennálló aranybányász országúti utazásra indul üzleti partnerével, Juan Ibarrával, hogy találkozzon a küszködő bányászokkal, akik abban reménykednek, hogy tevékenységüket újra aranybányákká alakíthatják. Freddy és Juan minden epizódban a bányászokkal dolgoznak, és olyan terveket dolgoznak ki, hogyan maximalizálják az aranytermelést a küszködő bányákban.Évekig segítettem a bányászoknak, Freddy Dodge – magyarázza egy friss interjúban. És amikor ez a lehetőség adódott, különösen Juan Ibarrával, nagyszerűen dolgozunk együtt, egyszerűen elment.

Dodge szerint a Discovery + sorozat szolgáltatásai iránti igény idővel jelentkezett, amikor találkozott bányászokkal, akik a bizonytalan gazdasági körülmények miatt küszködtek.

Dodge szerint ezek a körülmények arra késztették az embereket, hogy kövessék vállalkozói álmaikat, és keményebben dolgozzanak magukbanaranybányászathobbi, remélve, hogy sikerül nagyot ütni. De sok esetben ezek az újonnan főállású bányászok nem tudták pontosan, hol – vagy hogyan - kezdeni.

Nem volt meg a tapasztalatuk, hogy felugorjanak, hogy megéljenek belőle bizonyos esetekben – magyarázza ügyfeleit Dodge. Tehát itt jöttünk be.

Az új „Gold Rush” sorozat segítséget nyújt a küszködő bányászoknak

És a Aranyláz A sztár megjegyzi, hogy ő és üzlettársa, Juan segített ügyfeleiknek, hogy a műsor kezdete óta sok sikert érjenek el ezen az úton.

Mindenkinek, akiben segítettünk ezen a nyáron, tudtunk segíteni – magyarázza Freddy Dodge.

Növelni tudtuk a felépülésüket, és bizonyos esetekben több száz százalékkal növeltük az aranyat – folytatja a sztár, megjegyezve, hogy néha ijesztővé válik, ahogy továbblépnek egy újaranybánya.

Juan és én még mindig idegesek vagyunk – magyarázza Dodge azt a pillanatot, amikor a páros új munkát kezd. Vakon gurulunk, így nem tudjuk, mibe keveredünk, amíg oda nem érünk, és nem látjuk, mi történik.

Dodge szerint azonban a csapat soha nem engedi, hogy ezek az aggodalmak átvegyék a nyomást, hogy a lehető legjobb munkát végezzék, hogy az aranybányákat nyereségessé tegyék.

Ez nem jelenti azt, hogy olyan helyzetbe fogunk húzódni, amely megver minket, a Aranyláz sztár mondja. Bízunk benne, hogy tudunk segíteni ezeknek az embereknek.

A Aranyláz sztár hozzáteszi, hogy ez az új sorozat jól működik, mert ő és Juan jól együttműködnek partnerként ezen a vonalon.

Ez nem csak Juan iránti bizalom, aDiscovery Channelmagyarázza csillag. Kiváló szerelő, és kiváló ember.

Freddy Dodge megjegyzi, hogy ez segít neki és neki Aranyláz a partner nagyon jól működik együtt.

Azok közül, akikkel az évek során együtt dolgoztam, Juan Ibarrát választanám bárki más helyett – magyarázza a sztár. Ő egy határozottan jó ember, és nagyon jó abban, amit csinál.

Szerkesztő Választása