Ahogy az egyik karrier véget ér, egy másik virágzik tovább a Tampa Bay Buccaneer korábbi szélső védője, Antonio Brown számára. A mai napon Brown edzője, Bruce Arianskirúgta a csapatbólmiután a játékos nem volt hajlandó visszatérni a pályára – kétszer. Így Brown úgy döntött, hogy a New York Jets elleni meccsük szélén levetkőzi a mezét és a betétjét. Brown most kiadott egy új kislemezt Pit Not the Palace címmel.

Bár az időzítés gyanúsnak tűnik, nagy valószínűséggel csak véletlen egybeesés, hogy legújabb rapdala ugyanazon a napon jelent meg, mint a MetLife Stadionban megjelent epizódja. Brown korábban több dalt is kiadott, köztük a Whole Lotta Money-t, amelynek több mint 1,27 millió hallgatója van a Spotify-on.

Antonio Brown még nem feltétlenül hirdette egyértelműen az új dalt, de a linket az Instagram-életrajzába tette.Antonio Brown is népszerűsítette a ruházati vonalat

Míg Antonio Brown meglehetősen hallgatott az új daláról, legalább egy Instagram-bejegyzést szentelt a Fashion NovaMEN ruházati vonalának.

Korábban a mai napon, a meccset követően Brown megosztott egy fotót magáról, amelyen tetőtől talpig büszkélkedik, amint egy bringás sisakon ül.

A futball az, amit csinálunk, nem az, akik vagyunk! Love @novamen #Boomin – írta Brown a képhez.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Antonio Brown (@ab) által megosztott bejegyzés

Eközben a beszélgetés komikusról kritikusra vált

Eredetileg, amikor a Jets elleni meccsen felröppent a hír Antonio Brown cselekedeteiről,Az NFL-rajongók gyorsan viccelődtekbocsánatkérő hozzáállásáról.

Érthető, hogy ez volt a rajongók első reakciója a helyzetre. Kontextus nélkül csak úgy néz ki, mint egy futballistának elege van a játékból és az edzőjéből. Tehát a lehető legdrámaibb módon távozott.

A beszélgetés azonban gyorsan megváltozott, amikor Antonio Brown rajongói rámutattak, hogy ő soha nem volt már a régi egy különösen brutális visszaütés után, amikor Brown a Pittsburgh Steelersnél játszott. A Cincinnati Bengals elleni meccsen a sisakot egyenesen a koponyához vette. A találat néhány percre a pályán hagyta a kaput, mielőtt az orvosi csapat lesegíthette volna a pályáról. Az NFL-figyelők ezután kérték Brownt, hogy kapja meg a szükséges segítséget, hogy a pályán szerzett sérülései ne okozzanak semmilyen káros károsodást a mentális egészségében.

Még Tom Brady is beszélt az esetről a vasárnapi meccs után, és kiállt csapattársa jóléte mellett.

Szerintem mindenkinek meg kell találnia… remélhetőleg mindent meg kell tennie, hogy segítsen neki olyan módon, ahogy valóban szüksége van rá – mondta Brady Antonio Brownról. Tudod, mindannyian szeretjük őt. Mélyen törődünk vele. Szeretnénk látni, hogy a legjobb formája legyen.

Szerkesztő Választása