A múlt héten a Tampa Bay Buccaneers leszerződtette a szabadügynököt, Antonio Brownt, és a hírek szerint új ideiglenes otthona van.A Bucs hátvédje, Tom Brady.

A 6-szoros Super Bowl bajnok meghívta Brownt, hogy éljen vele, miután a széles védő egyéves szerződést írt alá. Brady és szupermodell felesége, Gisele Bündchen bérel a 29 millió dolláros kastély Tampa környékén a New York Yankees legendája, Derek Jeter. Így valószínűleg bőven van helyük egy extra szobatársnak.

Vasárnap az NFL bennfentese, Jay Glazer számolt be róla NFL a Foxon hogy Brown Brady legújabb vendége.Ami a játéktervbe való belemerülést illeti, mit szólnál ehhez? Glazer jelentette. Fel van emelve a lába, mert valójában Tom Brady házában szállt meg. És Tom valójában a pályán kívül is segítette őt – olyan emberekkel állította sorba, akik segítik, köztük olyanokat, mint Tony Robbins.

Brady korábban New England-i otthonát is felajánlotta Brownnak

2019-ben, Brady 20 éves pályafutása utolsó szezonjábanNew England Patriots, hasonló ajánlatot tett Brownnak. Hasonlóképpen, a Pats leigazolta Brownt a szezon közben, mint a Bucs.Bradyfelkereste Brownt, és meghívta a családjához. Azt azonban nem tudni, hogy a problémás széles vevő elfogadta-e ezt az ajánlatot, mint a Tampa Bay-ben.

Brown nem sokáig bírta New Englandben, mielőtt a szervezet elengedte őt pályán kívüli jogi problémák miatt. Bár Brown rendkívül keserűen hagyta el New Englandet a tulajdonos Robert Krafttal és a szervezet többi tagjával szemben, továbbra is közel állt Bradyhez.

Brownt 2019-ben számos váddal szembesítették helytelen magatartással. Valójában a játékosnak majdnem vége van a 8 hetes NFL-eltiltásnak, több jogi probléma miatt. A vádak között szerepel nemi erőszak, szexuális visszaélés, mozgó teherautó-sofőr bántalmazása, rendőrök marasztalása, gyermeke anyjának megszégyenítése és bútorok erkélyre dobása.

Brown határozottan tagadta a nemi erőszakkal és a szexuális visszaélésekkel kapcsolatos vádakat. Őszintén beszélt arról, hogy egy viharos 2019-es év után helyreállíthatja az életét.

A wide Receiver gyorsan az NFL egyik legjobb elkapójává vált, miután a Pittsburgh Steelers 2010-ben draftolta. Több passzt kapott el, mint bármely más játékos a Pittsburghnél eltöltött 8 év alatt. Játékával hét Pro Bowl-válogatást szerzett a Steelersnél.

Mégis, egy állítólagos helyrehozhatatlan kapcsolat közte és a Steelers hátvédje, Ben Roethlisberger között oda vezetett, hogy Brown cserét kért. Azóta futballpályafutását és magánéletét zűrzavar jellemzi.

Brown várhatóan nem lép pályára a Bucs-Giants Monday Night Football mérkőzésen. De várhatóan Bradyvel lép pályára vasárnap este, amikor a Tampa a New Orleans Saints ellen játszik.

[H/T TMZ ]

Szerkesztő Választása