A néhai vígjátékikon, Bob Saget igen nagy örökséget hagy maga után. Tól től Telt ház nak nek így jártam anyátokkal , sok projektje ikonikus. Vitathatatlanul az egyik legemlékezetesebb fellépése az első műsorvezető volt Amerika legviccesebb házi videói . 1989 és 1997 között Saget volt a sorozat házigazdája, ami olyan jellegzetes hangulatot hozott, amelyet a következő házigazdák nehezen tudtak megfelelni.

Bob Saget vígjáték legenda volt, és egy tévéműsor gerince, amely nemcsak Amerikát, hanem a világot is szórakoztatta. Amerika legviccesebb házi videói Instagram megosztott. Nagyon fog hiányozni.

A kedves szavak mellett a sorozat egy klipet is megosztott egy friss epizódból, amelyben a jelenlegi műsorvezető, Alfonso Ribiero tiszteleg Saget előtt.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Az Amerika legviccesebb házi videói (@afvofficial) által megosztott bejegyzés

Azt mondja, hogy a show nem lett volna ugyanolyan (Bob Saget) humorérzéke nélkül, Ribiero bemutatja az emlékek montázsát Saget főszereplésével. A Saget házigazda műsorának néhány klipje után felcsendül egy interjú Saget utódjával, Tom Bergeronnal. Utóbbi rámutat Saget szórakoztató hanghordozásaira, ami arra készteti a komikust, hogy bemutassa azt az öt hangszórót, amelyeket hivatali ideje alatt használ. Szórakoztató emlékeztető egy nosztalgikus korszakra, amikor a műsor még új volt.

Miután a tribute fogadása pozitív volt, a sorozat bejelentette, hogy továbbra is sugározzák a Saget anyagát. Az aktuális évad hátralévő részében a műsor archív felvételeket kíván tartalmazni a néhai műsorvezetőről.

Elfelejtettem, milyen szeszélyesek és őrültek a műsorvezetői – nagyon fizikai és nagyon vizuális, mondta Vin Di Bona executive producer. Fajta . Az egyik előadásban a közönség elé lép a színpadra, és azt mondja: „Mondtam már, hogy születésnapom van?” A közönség pedig mindannyian felemeli a kezét becsomagolt ajándékokkal. Ez az a fajta szelíd őrült humor, amit szeretném, ha a fiatalabb generációk is látnának tőle.

John Stamos megosztja a temetési tiszteletadást Bob Saget előtt

Saget korai halála után sok egykori kosztár nyilvánosan kiöntötte a szívét. Övé Telt ház szereplőtársa, John Stamosmegosztotta tényleges gyászbeszédet, amelyet a komikus temetésén osztott meg.

Elképzelem őt odakint, még mindig úton, amint azt csinálja, amit szeret, teljes szívével és humorával. A színpadon áll, és öl – mondta Stamos. Újabb két óra a bolygó néhány száz legszerencsésebb embere előtt. Annyira nevetnek, hogy sírnak. És éppen amikor lélegzethez jutnak, felkapja a gitárját, és megöli őket az egyik zenei zárjával. Van ráadás, még egy és még egy. Itt mindenki ráadásra vágyik Bobbal.

Ezenkívül Stamos azt is elmondta, hogy ő is hallotta, milyen élőnek tűnt a sztár az utolsó bejegyzésében.

Amikor megláttam az utolsó Instagram-bejegyzését, az első gondolatom az volt, hogy túl „élőnek” tűnik ahhoz, hogy néhány órával később meghaljon – tette hozzá Stamos. De azt hiszem, ez így van. Mindannyiunknak akarnunk kell „élve meghalni”. Nem akarunk, hogy megbánás és lelkiismeret-furdalás teljen el, elfelejtsenek és eldobjanak.

Szerkesztő Választása