„The Rookie”: Titus Makin Jr. ezért hagyta el a műsort

Miért hagyta el Titus Makin Jr. az 'Az újoncot', miután az első három évadban szerepelt a műsorban?

Noah és Miley Cyrus együtt adják elő a „Jolene”-t szilveszterkor: VIDEÓ

A Miley's New Years Eve Party egy 2 órás különlegesség volt, tele gyilkos előadásokkal, és lehet, hogy csak egy újdonság a szilveszteri eseményekhez.

„Pawn Stars”: Chumlee még a műsorban van?

A 'Pawn Stars' 2009-es indulása óta Austin 'Chumlee' Russell komikus megkönnyebbülést nyújtott a History Channel sikerműsorában.

Miley Cyrus rajongói reagálnak Singer több újévi ruhatárának hibájára

Miley Cyrus rajongói, miután szilveszteri ünnepsége alatt több szekrényhibát is elszenvedtek, reagálnak és elmondják gondolataikat.

„Bull”: Freddy Rodriguez ezért hagyta el a műsort

Miért hagyta el Freddy Rodriguez a TAC Benny Colon szerepét, amikor a 'Bull' visszatér a CBS-hez a hatodik évadhoz?

„Storage Wars”: Brandi Passante és Jarrod Schulz kapcsolati idővonala

Jarrod Schulz és Brandi Passante állandóan vitatkozott a „tárolási háborúkon”. De ezek a harcok valóságosabbak voltak, mint azt a rajongók gondolták.

A Tom nevű lány nyerte a „The Voice” 21. évadot

Rendben! Megvannak az eredmények, és a The Voice 21. évadának győztese a Tom nevű lány! A spoilereket leszámítva hivatalosan is bejelentették a győztest.

„Pawn Stars”: Miért döntött úgy Rick Harrison, hogy „lassít” az elmúlt években

Rick Harrison rajongók millióit szórakoztatta az évek során „Pawn Stars” című slágerműsoraival. De nem megy olyan nehezen, mint régen.

A Dancing with the Stars volt műsorvezetője, Tom Bergeron elárulta, miért rúgták ki a műsorból

28 évadon keresztül Tom Bergeron és Erin Andrews volt a Tánc a csillagokkal arca. Bergeron ott volt a show 2005-ös kezdete óta.

„NCIS: Los Angeles”: Nell és Eric elhagyta a műsort?

Nell és Eric hiányzott az NCIS: Los Angeles premierjéről, és a rajongók kíváncsiak, vajon kedvenc karaktereik végleg eltűntek-e.

Bob Saget halála: John Mayer és Jeff Ross átveszik a késői „Full House” sztár autóját a LAX-tól

Bob Saget humorista halála után két híres barátja felvette az autóját a LAX-tól, és együtt indultak el egy érzelmes úton hazafelé.

„Aranyláz”: Mennyi Parker Schnabel nettó értéke?

Az „Aranyláz” rajongói Parker Schnabel aranybányász csodagyerekként ismerik a slágerlistás Discovery sorozatban, de mennyit ér valójában a fiatal bányász?

„Veszély!” A jelenlegi bajnok, Amy Schneider továbbra is dominál a Second Night-ban

Jelenlegi 'Jeopardy!' A bajnok Amy Schneider zsinórban második meccsét nyerte meg tegnap este, miután lefújta a versenyt.

„Chicago PD”: A Torres rendőrtiszt, Benjamin Levy Aguilar először játszott egy másik szerepet a bemutatón

Mielőtt megjelent a Chicago PD múlt heti epizódjában, a Torres rendőrtisztje, Benjamin Levy Aguilar kisebb szerepet játszott a sorozatban.

„Aranyláz”: Hogyan él Parker Schnabel, amikor nem forgat?

Parker Schnabel bányafőnök milliókat halmozott fel, miközben az Aranylázon ásott. De ez nem jelenti azt, hogy pazar, képernyőn kívüli életet él.

Hogyan kereste a legtöbb pénzt a Storage Wars sztárja, Barry Weiss?

A Storage Wars sztárjának, Barry Weissnek a legendája csak nő az idő múlásával, mert a rajongók döbbenten vették észre, hogy Weiss elhagyta a műsort az A&E-n.

„Dexter: New Blood”: Megújul a műsor a 2. évadra?

Úgy tűnik, hogy a Dexter: New Blood ezen szezonja valóban fellendült, és lehetőséget adott a sorozat rajongóinak, hogy jobb befejezést lássanak.

„Dexter: New Blood”: Miért olyan nehéz meghatározni Harrison pontos korát

A rajongók nehezen tudják eldönteni, hány éves is Harrison a Dexter: New Blood-ból. Az őt alakító színész jelenleg 22 éves.

Kivel házas Tom Selleck? Ismerje meg a „Blue Bloods” sztár feleségét, Jillie Macket

Ki a Blue Bloods sztárja, Tom Selleck felesége? Ismerje meg a nőt, aki egy híres musicalben fellépve felkeltette a színész figyelmét.

„NCIS”: Hogyan vezetett egy valós haláleset Duane Henry kilépéséhez

Az NCIS sztárja, Duane Henry egy igazi halálélményt oszt meg, ami miatt kilépett a show-ból. Ön szerint mi ez a tragédia?