A halálaAlaszkai bokor népeBilly Brown pátriárka meglepte és elszomorította családja másik nyolc tagját. Ahogy a sorozat rajongói is tudják, Billy 2021 februárjának elején elhunyt. Halálakor 68 éves volt.

Billy hátrahagyta feleségét, Ami-t és hét gyermeküket. Ezek a gyerekek – a legidősebbtől a legkisebbig – Matt, Bam Bam, Bear, Gabe,Noé,Hósármány, és Rain.

A Brown család dolgai mostanában nem éppen jól alakultak. A dráma egy része a legidősebb fiát, Mattet is érinti. A dráma miatt az Alaska Bush People néhány rajongója azon töprengett, vajon Matt részt vett-e az apja temetésén.Szóval, az a valóságtévé-sztár elment Billy Brown emlékünnepségére? Nos szerint Szörnyek és kritikusok , Matt nem volt része apja életének ünneplésének. Ez az ünneplés a legutóbbi epizód része voltAlaszkai bokor népe.

A rajongók azonban észrevették, hogy Matt Brownt nem találták azok között, akik megjelentek a néhai Billy Brownt gyászoló epizódban. Matt távollétét más okból vették észre. Családjának egyetlen tagja sem mondta ki Matt nevét a népszerű reality televíziós sorozat legutóbbi különleges epizódjában.

Hogy a dolgokat még kínosabbá tegyük, egy ponton Bam Bam-et a legidősebb fiaként írták le Billy Brown az epizód során. Ez persze nem igaz. Matt Billy és Ami legidősebb gyermeke. Bam Bam a második legrégebbi.

Más rajongók arra is kíváncsiak, hogy Matt Brown nem sokkal a halála után részt vett-e az apja temetésén. Ez jelenleg nem ismert. Amit tudni lehet, az az, hogy Billyt elhamvasztották, és hogy a szolgáltatás akkoriban kis ügy volt számára.

Matt Brown és „alaszkai bokor népe” családja közötti dráma már egy ideje tart

Matt Brown és testvére, Bear Brown között egy ideje konfliktus van. Talán ez tartotta vissza Matt-et attól, hogy részt vegyen. De ki tudja? Mattnek konfliktusai voltak a családja többi tagjával is. A kábítószerrel való visszaélés miatt a család elvonóra küldte Mattet. Ezt követően nem fogadták vissza a családba. Egy másik tényező, ami távol tartotta Mattet a családjától, az az, hogy hajlandó volt nyilvánosan megvitatni őket.

Matt azonban nyilvánosan is elmondta, hogy ő és aAlaszkai bokor népeA pátriárka még Billy 2021 februárjában bekövetkezett halála előtt jóvátette egymást. Matt erről egy videóban beszélt, amelyet közvetlenül apja halála után tett közzé az Instagramon.

Sziasztok Barátaim, Édesapám szeretetteljes emlékéreBilly B Brown. Mindenkinek nagyon köszönöm szerető kedves szavaitokat és imáitokat, amelyek oly sokat jelentenek. … Matt megosztotta. Az az igazság, hogy nagyon megütött. Nagyon szerencsés vagyok, hogy az elmúlása előtt tudtam, hogy egészségügyi problémái egyre súlyosbodnak, és utólag tudtam megbékélni vele, és megtalálni a lezárást, mielőtt elmúlik. Jól érzem magam a szívemben, mert tudom, hogy megragadtam a lehetőséget, hogy helyesen cselekedjek.

Szerkesztő Választása