Los Angeles Rams defensive tackle Aaron Donald érdekessé tette módosítsa a Twitter életrajzát az NFL Super Wild Card Weekend vasárnapján.

Donald (31) megváltoztatta Twitter-életrajzát a következőre: „Korábbi NFL D Linemen for the Rams #99”. Aztán, amikor a rajongók észrevették a váltást, Donald újabb szerkesztést végzett. Ezúttal visszafordította, és olvasta: „NFL D Linemen for the Rams #99”.

Mielőtt visszacserélte volna Twitter-életrajzát az eredetire, az NFL-rajongók azt hitték, hogy Donald csendben felmondta a karrierjét. A háromszoros AP év védekező játékosa korábban a Rams Super Bowl LVI-beli győzelmét követően a visszavonuláson gondolkodott, mielőtt visszatérne a 2022-es szezonra.Donald visszatért, miután történelmi fizetésemelést kapott, és három évre szóló, 95 millió dolláros üzletet kötött. Éves 31,66 millió dolláros fizetése a legmagasabb védekező játékos esetében az NFL történetében. Donald megszerezte egymást követő 9. Pro Bowl-válogatását, bár átélt egy lejtős szezont. Sérülésekkel küzdött, hogy 11 meccset játsszon, pályafutása mélypontján 5.0 sacket és 11 hátvéd találatot jegyzett.

Rams több nyugdíjas drámával foglalkozik, miután Aaron Donald megváltoztatta a Twitter életrajzát?

A Rams már megbirkózott a visszavonulási drámájával, Sean McVay vezetőedzővel a középpontban. Miután a Rams 5-12-es kampánya véget ért, McVay elutasította, hogy 2023-ban edzősködjön.

„Azt hiszem, amit szerettem csinálni, az az, hogy megfelelő időt szakíthatok” – mondta McVay. 'Soha nem éltem át ilyesmin. De meg akar bizonyosodni arról, hogy figyelembe veszi az érintett embereket. Ez a legfontosabb dolog, és valószínűleg ez az, amit tudni akarsz… a következetes beszélgetéseket és párbeszédeket, amelyek azokkal az emberekkel folytak, akiket szeretek és akiket igazán érdekelnek: „Hé, tedd azt, amit a legjobbnak gondolsz, és [ McVay felesége] Veronika [Khomyn].

Két napja azonban McVay véget vetett az esetleges visszavonulásról szóló pletykáknak. A 36 éves McVay pénteken tájékoztatta a Los Angeles Rams szervezet tagjait, hogy megteszi marad a vezetőedző 2023-ban. Úgy döntött, hogy folytatja az edzői tevékenységet, miután egy hetet átgondolt a jövőjén.

Szerkesztő Választása