Technikailag még a felénél sem vagyunk Yellowstone 5. évad, de már a sorozat készítője, Taylor Sheridan és a műsor többi írója is átvette a nézőket. Ahogy a nézők várják Yellowstone ’s visszatérés és a az 5. évad midseason fináléjának premierje , a rajongók megállapították az évad eddigi legfelkavaróbb jelenetét.

Looper közepette végzett közvélemény-kutatást Yellowstone Az ünnepi szünet és az eredmények azt mutatják, hogy az 5. évad legfelkavaróbb jelenete eddig még csak nem is a legfontosabbak közé tartozik. A rajongók felidézték a kóbor kutyalövés jelenetét a hatodik epizódból, melynek címe „Cigaretta, whisky, egy rét és te”.

Összesen 4,3 ezerről számol be az outlet Yellowstone A rajongók válaszoltak a szavazásra, és ennek a hatalmas számnak a 60%-a szerint a Broken Rock Reservationben történt jelenet, amelyen a szövetségi titkosszolgálat ügynökei kóbor kutyákat lövöldöznek, messze az eddigi legfelkavaróbb jelenet volt.Reálisan, a kontextuson kívül Yellowstone Sokan tudjuk, hogy a titkosszolgálati ügynökök csak a munkájukat végezték, hogy megvédjék az elnököt, és mindent lelőttek, ami fenyegetést jelenthet. Azonban Mo Brings Plenty párbeszéde az egyik kitalált titkosszolgálati taggal, ahol kifejti, hogy a kóborok csak az emberek kedvencei, fokozza a helyzet intenzitását. És a figyelmeztetése ellenére az ügynökök továbbra is lövöldözik a kutyákat.

A „Yellowstone” rajongói további felkavaró jeleneteket neveznek meg az 5. évadból

Noha Taylor Sheridan minden bizonnyal felkavarónak szánta a fent említett jelenetet, reméljük, a show és a szívünk érdekében, hogy a közeljövőben nem lesz több zsigerbe vágó jelenet. Mégis, míg a válaszadók többsége a kutyalövés jelenetét tartotta a leginkább felkavarónak, mások egy maroknyi egyéb nyugtalanító jelenetet is azonosítottak.

Az egyik legkézenfekvőbb a Kelly Reilly Beth Duttonja és Piper Perabo Summer Higgins-je közötti összeborulás. Míg néhány nézőt izgalomba hozott a régóta várt összecsapás, más rajongók zavarónak találták a játék menetét. A közvélemény-kutatás válaszadóinak 12%-a tartotta ezt a jelenetet a leginkább felkavarónak.

A második jelenet, ami veszített Yellowstone A kutyalövés jelenete az 5. évad elején jelent meg, tulajdonképpen a premier alatt. A rajongók az ülésük szélére kerültek, amikor egy várandós és aktívan dolgozó Monica Dutton (Kelsey Asbille) és fia, Tate (Brecken Merrill) súlyos autóbalesetbe került, amelyben egy második jármű és egy bivaly is érintett. Ez a jelenet a szavazatok 19%-át kapta.

A szavazás negyedik, egyben utolsó jelenete valójában egy visszaemlékezés volt. Miközben ezek kiemelkedő eszközként működtek között Yellowstone Az 5. évadban Taylor Sheridan végre elárulta, hogy a Cole Hauser által alakított Rip végül hogyan kapta meg azt a márkát, amely Kayce Dutton, Lloyd Pierce és a show többi ranch-kezét is felöltözteti.

A rajongók az évad premierjén találkoztak a néhai ranch kézi Rowdyval Yellowstone azonban a karakter nem sokáig bírta, miután nem megfelelő megjegyzéseket tett a tini Bethről. Tini Rip, aki kétségbeesetten akarja megvédeni Beth hírnevét, összeveszett az idősebb ranch kezével, és véletlenül megöli őt. Ez a felkavaró jelenet a szavazások 9%-át kapta.

Szerkesztő Választása