Wendy ismét megtette!

A népszerű étteremlánc , a Wendy’s most bemutatott egy új hamburgert. És mintha egy új menüelem önmagában nem lenne izgalmas, ez sok sajtot tartalmaz.És szalonna!

A legújabb burgerWendyéA szerelmesek alig várják, hogy kipróbálhassák a Wendy's klasszikus Bacon Cheeseburger-t. Az új Big Bacon Cheddar Cheeseburger a következő hetekben megjelenik a helyi Wendy étlapján.A Wendy’s különleges csavarokat ad a kedvenc menüelemekhez

A Wendy's-nek már régóta lehetősége van arra, hogy néhány alapvető elemet és kedvenc klasszikus menüelemeinket egy teljesen új szintre emelje. Az étlap legújabb kiegészítése minden bizonnyal követi ezt a hagyományt.

A Big Bacon Cheddar sajtburger sláger lesz a sajt és a szalonna szerelmeseinek egyaránt. Még a klasszikus hamburger szerelmesei is beszállhatnak ezzel a kínálatba.

A legújabb Wendy's menüt finom almafa füstölt szalonnával egészítik ki, és azoknak a szalonna szerelmeseinek, akiknek még egy kis szalonnára van szüksége, a Wendy's egyedi szalonnaszószt adott a szendvicshez. Néhány ropogós hagymával együtt. Természetesen a szendvicsen Wendy jellegzetes, mindig friss, soha nem fagyasztott marhahús pogácsája is megtalálható.

Aztán jön a sajt. Az új Big Bacon Cheddar sajtburger egy réteg amerikait tartalmazSajtés egy réteg krémes cheddar sajtot. Hogy az új tétel kicsit sajtosabb legyen, a Wendy’s pirított zsemlével tette meg a sajtos szendvicset. Ez azonban nem egy közönséges pirított zsemle… hanem egy pirított cheddar sajt jó!

Ez határozottan a tökéletes sajtburger azok számára, akik extra sajtot szeretnének a sajtburgereikhez! És említettem? Szalonna is van!

A Made to Crave minden bizonnyal olyasmi, amiért vágyni kell!

A Big Cheddar Cheeseburger egy újabb kiegészítése a Made to Crave menünek, amelyet a Wendy’s készített. Ez a finom sajtos vásár csatlakozik a legutóbbi, az ezt megelőző kiegészítőhöz, a Wendy's Bourbon Bacon sajtburgerhez.

Ez az ízletes burger bourbon szósszal és szalonnával új pörgést ad a klasszikus kedvenchez. Úgy tűnik, a Wendy’s tudja, hogyan tartsa izgalmasan a dolgokat azáltal, hogy néhány új csavart ad az egyre népszerűbb szalonnás sajtburgerhez.

Az egyedülálló szendvics egyedülálló bourbon szószt tartalmaz. A hamburgert ezután szalonnával, néhány ropogós hagymával, majd még több szalonnával teszik fel.

Alapján Wendy honlapja, ez bárkinek tökéletes.

Legyen szó bourbon sznobról, hamburgersznobról vagy csak éhesről, próbálja ki ezt – jegyzi meg a weboldal.

Az étteremlánc Made to Crave menüjének további elemei egyedi és ízletes eredeti lehetőségeket is tartalmaznak. A hamburgertől a csirkehúsig a Wendy’s mindent tartalmaz.

Ha egy egyedi zsemle a helyén van, ha a tiédről van szókedvenc szendvics, majd a Pretzel Bacon Pub Cheeseburger vagy a Pretzel Bacon Pub Chicken Sandwich két tökéletes lehetőség közül választhat. A klasszikusok szerelmesei a Big Bacon Classic Cheeseburger-t, a kis fűszerezésre vágyók pedig a Jalapeño Popper Chicken Sandwich-et választhatják.

Szerkesztő Választása