Ken Jenningslehet, hogy boldog ember, miközben ő vezeti a Jeopardy!-t, de amikor eljut a The Chase forgatásába, előkerül a sötétebb oldala.

Hacsak nem élt egy szikla alatt, jó eséllyel tudja, ki az a Ken Jennings. Ha rajongója vagy a játékshownak Veszély !, akkor 100 százalék az esélye, hogy ismeri. Versenyzőként a műsor egyik legnagyobbja, ez nem kérdés. Manapság pedig megosztja a házigazda feladatait Mayim Bialikkal.

Ken Jennings azonban a népszerű játékshow egyik üldözőjeként is szolgál A hajsza . Tavaly januárban csatlakozott a show-hoz, csatlakozva a többi üldözõhöz, Brad Rutterhez és James Holzhauerhez. Veszély ! a rajongóknak is tudniuk kell ezeket a neveket – ami azt illeti, Jennings, Rutter és Holzhauer vitathatatlanul a három legjobbdíszített Veszély ! játékosoka történelemben.Miközben Jennings megőrzi pozitív hozzáállását és letisztult megjelenését a házigazda mellett Veszély !, a sötét oldala egy kicsit jobban előjön A hajsza. A játékshow hivatalos Twitter fiókja egy baljós kinézetű fotót tett közzé róla a következő felirattal:

A szerdai versenyzők túlszárnyalhatják a professzor eszén, @KenJennings? Hangoljon a #TheChase-re a 10/9c-nél, hogy megtudja!

Jennings viszont saját felirattal retweetelte a bejegyzést.

Micsoda sarokfordulás a Jeopardy közötti 2 órában! és A hajsza – mondta.

Eközben Mark Labbett, Jennings egyik Chasers társa A hajsza, -val válaszoltvidám visszatérés.

Ragaszkodnod kell a baba arcának lenni, és hagyni, hogy @James_Holzhauer és én legyünk a sarkúak, mindketten természetesek vagyunk :)

Egy másik rajongó azt mondta: Nyilvánvalóan túl sok időt tölt @James_Holzhauerrel ezzel a bunyós terminológiával.

„Veszély!” A legenda, Ken Jennings nem félénk, ha közösségi médiáról van szó

Ha eddig nem vetted volna észre, Ken Jennings az egyikszebb gyöngyszemek a közösségi médiában, különösen, ha hírességekről van szó. Szinte olyan, mintha a szarkasztikus és szellemes személyiség, valamint minden idők legjobban kereső amerikai kvízjátékosa a „nagyszerű közösségi médiatartalom” receptje lenne. Jennings mindig megnevettet minket.

Ami azt illeti, Jenningsről ismert, hogy a közösségi médiában is kapcsolatba lép rajongóival. Néha jobbra, néha rosszabbra. De nem tagadható egy tény – mint a házigazda Veszély !, Ken Jennings személyisége az egyik legnagyobb dolog, ami új rajongókat vonz. Neki van egy olyan tévés szereplője, amelyet látni kell, ami miatt az emberek szívesen ráhangolódhatnak.

Szükségtöbb Veszély ! tartalmat az életedben? Ha igen, akkor jó helyen jársz. Mindent megtaláltunk Ken Jenningsről és még sok másról itt az Outsideren.

Szerkesztő Választása