Ami az ajándékozást illeti, Túlélő 43 A győztes Mike Gabler úgy döntött, hogy végigviszi millió dolláros nyereményét. Miután kinevezték a valóságshow-verseny győztesének, Gabler teljes nyereményét arra fordította, hogy a veteránokat segítse életükben. Ez az első alkalom a show történetében, hogy ez megtörtént.

Gabler, egy 52 éves szívbillentyű-specialista, időt töltött azzal, hogy elmondja a nézőknek a tervét, mielőtt a győztes lett. Egyrészt betartotta saját ígéretét, miután egyedüli túlélőnek nevezték ki.

„Vannak, akiknek nagyobb szükségük van erre a pénzre” – mondta Gabler a Jeff Probstnak adott interjújában. Túlélő utóműsor. Más évadokhoz képest az utóshow-t közvetlenül a verseny vége után forgatták. „És a teljes díjat – a teljes egymillió dolláros díjat – apám, Robert Gabler, aki zöldsapkás volt – a rászoruló veteránoknak fogom felajánlani, akik pszichiátriai problémákból, PTSD-ből lábadoznak, és megfékezzük az öngyilkossági járványt. .A „Túlélő” győztese valami jót akart tenni a nyereményeivel

„Életeket fogunk menteni, és valami jót fogunk tenni” – mondta Gabler, aki a texasi Kingwoodból származik. „43. évad, mindannyian ezt csináltuk. Egymillió dollár jár nekik. Történelmet írtunk, srácok.” Milyen hatással volt a lét Túlélő Gablernek és versenyzőtársainak? „Mindannyiunknak megvan az esélye egy életre itt, egy élet kalandja” – mondta Gabler. „Amit mindannyian tanultunk egymástól, az felbecsülhetetlen. Mindez jobbá tett minket.”

Ez Túlélő verseny a Fidzsi-szigeteken zajlott ebben a szezonban. Az évadzárón az öt legjobb versenyző szerepelt. Gableren kívül Owen Knight, Jesse Lopez, Cassidy Clark és Karla Cruz Godoy voltak. Ezen a ponton Clark, Knight és Gabler bejutott az utolsó háromba, EMBEREK jelentéseket. A zsűritagok 7-1-0-s szavazata kiütötte végső versenytársait, és Gabler lesz a győztes.

Pontosabban, Gabler történetesen a második legidősebb győztes a show történetében. A továbbiakban azt mondta, hogy „olyan szerencséje volt, hogy katonacsaládból származott”. Probst tisztelettel megkérdezte, hogy otthon van-e anyagi helyzete, figyelembe véve „szép gesztusát”. Gabler megjegyzi, hogy nem pénzből származik. Ennek ellenére Gabler azt is elmondta, hogy nagyon keményen dolgozott, és nagyon szerencsés volt.

„De tudod, ezen a tapasztalaton keresztül rájöttem, hogy otthon gazdag vagyok. Csodálatos életem van otthon. Csodálatos családom van” – mondta Gabler. Befejezésül azt mondta: „(És) csodálatos barátaim vannak. Jobb férjnek kell lennem, jobb apának kell lennem, jobb testvérnek kell lennem, jobb fiúnak kell lennem.”

Szerkesztő Választása