Kevesebb, mint hat hónap múlva Top Gun: Maverick uralta a pénztárakat, Joseph Kosinski rendező utal az akciódús franchise újabb lehetséges folytatására.

Határidős jelentések hogy míg az L.A. Live-on mind a Top Gun: Maverick Kosinski és Jerry Bruckheimer producer megvitatta a film készítését és Tom Cruise szerepvállalását. „Tudtam, hogy fel tudjuk vinni Tomot a gépre, de nem voltunk biztosak a többi szereplővel kapcsolatban” – magyarázta Kosinski. „Tehát Tom kidolgozta ezt a három hónapos tanfolyamot az összes színész számára, hogy egy nagyon egyszerű repülőgéppel kezdje, és eljuthasson a haditengerészet repülőgépéhez.”

Kosinski azt mondta, hogy a Top Gun: Maverick szereplők képesek voltak minden jelenetüket a jetekben valósan megcsinálni. „Ez egyszerűen fenomenális, mert el sem tudod képzelni, milyen fizikailag nehéz azt csinálni, amit csinálnak. Igazi Top Gun pilótákkal repülnek. Ugyanazokat a manővereket hajtják végre, még intenzívebben, mint az edzéseken.”Bruckheimer azt is elmondta, hogy a képzés nem csak a légi mutatványokat szolgálta. Megjegyezte, hogy a szereplőket a vízi túlélésre is ki kell képezni. „Bekötött szemmel ketrecbe helyezték őket, körülbelül hat-nyolc lábbal a vízbe dobják, és fejjel lefelé fordítják őket. Ki kellett találniuk, hogyan tudnak kijutni abból a ketrecből.

A tréningről szóló megbeszélést követően Kosinski megosztotta ezt, ha a folytatásról van szó Top Gun: Maverick, ez attól függ, hogy talál-e egy elmesélendő történetet. „Van még egy olyan történet, amely elég meggyőző ahhoz, hogy vissza kell mennünk? A film végén úgy tűnik számomra, hogy Mavericknek maradt egy kis benzin a tartályban. Nem nyugszik meg.”

Miles Teller tavaly nyáron elárulta, hogy beszélt Tom Cruise-zal a „Top Gun: Maverick” folytatásáról

Miközben beszél Szórakozás ma este ezen a nyáron, Top Gun: Maverick Miles Teller sztár kijelentette, hogy beszélgetéseket folytatott Tom Cruise-szal egy lehetséges lehetőségről Top Gun 3.

„Nagyon jó lenne” – mondta Teller a megtorlásról Top Gun: Maverick karakter. „De ez mind a TC-n múlik. Minden Tomon múlik. Néhány beszélgetést folytattam vele erről. Meglátjuk.'

Miles Teller arról is beszélt, milyen kapcsolata van most az övéivel Top Gun: Maverick társszereplő. „Hogy ossza meg Top Gun velem és sok más fiatal színésszel ez egy olyan vad utazás volt” – magyarázta Teller. – És még mindig megy.

Teller a sajtónak is beszélt erről Top Gun: Maverick’s hozzáférés. „Életemben nem igazán tapasztaltam ehhez hasonlót” – mondta. – Nagyon jó érzés.

Top Gun: Maverick premierje a Memorial Day Weekend alatt volt. Az akciódús film 1,488 milliárd dollárt hozott a kasszáknál.

Szerkesztő Választása